Blogs In communicatie ligt de sleutel!

Naast dat wij jou helpen informatie te delen binnen je organisatie delen wij óók graag informatie van onze organisatie met jou. Hieronder kun je verschillende blogs vinden met informatie over ons werk en ons werkgebied.

Communication-is-key

In communicatie ligt de sleutel!

Communicatie zit in alles. Daarbij vindt steeds meer communicatie digitaal plaats. Maar niet altijd is deze communicatie even goed verzorgd of toegankelijk. Denk aan communicatie met klanten, partners, leveranciers of met personeel… Dat kan nu! Middels 1 app!

Met een goede communicatie app kun je veel winnen

Wij leveren al geruime tijd apps in de vorm van bijvoorbeeld een werkbon app, een inspectie of sales app of andere vormen van vastlegging of registratie. Dit resulteert in prachtige rapporten, offertes, facturen of overzichten maar het is een kunst om de juiste informatie met de juiste mensen te delen.

Communication-is-key

We hebben daarom een nieuw app-platform gelanceerd voor de Nederlandstalige markt waarmee we kunnen voorzien in een verbetering van de communicatie. Of het nu gaat om projectcommunicatie, personeels- of bedrijfscommunicatie, bijna alles kan. Chatten, documenten delen, agenda annex kalenderfunctie, nieuws delen, polls houden, taken aanmaken, etc.

We kunnen gebruikers in groepen indelen en u kunt zelf deze meer of minder rechten geven. Bijvoorbeeld of men mag publiceren en/of iets mag ontvangen. Zo zal de invitatie voor de jaarlijkse BBQ bij alle personeelsleden terecht moeten komen maar projectnieuws enkel bij de projectgroep en/of betrokken derden. Ook externe partijen kun je zo hun rol bieden. Denk aan klanten, partners, leveranciers, onderaannemers of een andere partij die je betrokken of geïnformeerd wilt houden.

We hebben ons registratie app-platform en het communicatie platform aan elkaar geknoopt en zodoende kunnen we automatisch de documenten delen in de juiste groep(en). Of taken laten resulteren in registraties die klaar gezet worden voor specifieke personen. Oftewel de cirkel is rond!

Een persoon kan overigens lid zijn van meerdere groepen en inzoomen in een groep of alles bij elkaar terugvinden in één agenda. Een superhandige app juist ook voor medewerkers op de werkvloer. Alle documenten, tekeningen bij elkaar en een overzichtelijk takenlijstje waarop je direct kan reageren. Ook het chatten kan binnen een groep of 1-op-1.

Is uw bedrijf geholpen met een betere communicatie? Verhelp dit probleem dan snel door dit platform in gebruik te nemen. Communicatie wordt dan voor iedereen een stuk eenvoudiger! U zult als bedrijf als koploper gezien worden en klanten zullen een hoge kwaliteit van service ervaren. Communicatie is immers Key!

Bent u geïnteresseerd in een demo, in de kosten of in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om u te informeren en eventueel een demo te verzorgen.

Het supportteam van Informapp

 

Share this story: