Enquête app

Met de enquête app krijg je hoger en sneller respons op jouw verstuurde enquête. Hierdoor stuur je nooit meer vragenlijsten uit met een minimale respons. Hoe wil jij vervolgens je data ontvangen? Wil je er een dashboard bij waarin je de resultaten kunt volgen? Dit kun je bij ons van InformApp aangeven.

Vervolgens zorgen wij dat het op die manier gebouwd wordt. Wij leveren jouw enquête op maat voor web en als app binnen 3-5 werkdagen tegen een scherpe prijs.

Het hoeft niet zo lastig te zijn

image

Wij van InformApp helpen jou en andere bedrijven en ZZP’ers graag om werkprocessen te vergemakkelijken. Maar ook om het overzicht te bieden waar je behoefte aan hebt. Onder andere door de juiste software.

  • De enquête app is eenvoudig in gebruik;
  • Het scheelt tijd, waardoor jij fijn efficiënt kunt werken;
  • De app wordt speciaal voor jou en je medewerkers op maat gemaakt (eigen huisstijl);
  • je hebt meer overzicht;
  • Het is kostenbesparend;
  • Het is een stuk milieuvriendelijker: je gaat papierloos werken, dus geen papierverspilling meer!;
  • Het is transparant en je hebt alles direct digitaal;
  • Losse papieren zijn verleden tijd;
  • Het staat professioneel;
  • Jouw eigen app hebben is zo overzichtelijk als maar kan!
We bouwen binnen 3-5 werkdagen een app voor je!

Vraag een vrijblijvende prototype aan

Wil jij graag een enquete app op maat laten ontwerpen door Informapp voor een scherpe prijs? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend prototype aan.

Wil je eigenlijk meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Enquête app laten maken in 3 stappen

Dankzij de online enquête app heb je in 3 stappen je eigen vragenlijst. Overgeslagen vragen en weinig respons zijn verleden tijd. Daarna ontvang je de gestructureerde data.

image (24)

1. In overleg bepalen we hoe de app wordt en over welke functionaliteiten hij moet beschikken. Daarna wordt hij gepubliceerd in de app ’Inform’

image (25)

2. Vervolgens kun je zo veel gebruikers toevoegen als je maar wenst. Iedere gebruiker kan alle gegevens in de app gebruiken. Niet alleen online, maar ook offline. Zeer gemakkelijk!

image (26)

3. Je bent blij met de functionaliteiten van de app. Overgeslagen antwoorden en weinig respons zijn compleet verleden tijd. Je bent blij met de realtime data, hoge efficiency, digitale verwerking én natuurlijk de lage kosten

We denken graag met je mee

Maatwerk voor een scherpe prijs | binnen 3-5 werkdagen

Wij bieden maatwerk voor een scherpe prijs. Wanneer je ons een app laat maken, hebben we hem al binnen 3-5 werkdagen klaar. De prijs verschilt en kun je bij ons aanvragen in de vorm van een vrijblijvende offerte. Dan weet je precies wat de software kost. Daarnaast ontvang je altijd een app met handige handleiding. Bovendien voorzien we je ook nog eens van een snelstart.

Laat ons een online enquête app voor je maken

Wil jij graag een enquête app op maat laten ontwerpen door InformApp voor een scherpe prijs? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend prototype aan. We denken graag met je mee.

Wil je eigenlijk meer informatie ontvangen? Dat kan natuurlijk. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over. Bestaande gebruikers kunnen hier inloggen.

Software die voor jou werkt

Wanneer je geen sales app wenst maar wel een andere app zoekt voor het vergemakkelijken van werkprocessen kun je ook bij ons terecht. Kijk hiervoor ook eens naar onze andere toepassingen:

Bekijk ook eens:

Wij denken graag met u mee