Volledig op maat gemaakt
Maakkosten app € 495
Binnen 5 dagen opgeleverd
Gratis prototype

Factuur app

Ook eenvoudig mobiel factureren?

Overbelast papieren werkbonnen

Kost de facturatie maken jou vaak te veel tijd?
✘ Zijn de bijhorende bonnetjes vaak zoek?
Gaat het inboeken van facturen nog apart?
Je wilt digitaal werken maar weet niet hoe?
Moeten collega's meehelpen met de boekhouding?

De kracht van een factuur app:

Selecteer je klant en/of project bij elke registratie
De facturatie-items leg je direct vast volgens uw protocol
fotografeer elke inkoopnota of bijhorend bonnetje
Verzamel alle informatie in een concept op jouw mobiel
Of gebruik ons factuurportaal waarin alles samenkomt
Verstuur een factuur in uw huisstijl naar de klant en jouw administratie

Met een eigen factuur app op maat kan iedereen bijdragen aan soepel en helder factureren en wordt het factureerproces verbeterd. Bovendien is het vastleggen van bonnetjes en inkoopnota’s vele malen sneller door het inscannen hiervan. Samen met scan en herken is jouw administratie helemaal compleet!

Ervaar vrijblijvend jouw eigen prototype!

Klantvoorbeeld

De ruimtelijke denkers van het stedenbouwkundig bureau Wissing werken elke dag aan tal van projecten om leefomgevingen prettiger te maken. Niet eenvoudig om voor elk project alle activiteiten om te zetten in heldere facturen. Door de nieuwgevonden structuur van de factuur app kan bureau Wissing haar opdrachtgevers duidelijke facturen opsturen met alle benodigde gegevens van dien.

 

Jeroen Goes van Wissing zegt:

"Door het gebruik van Inform hebben we onze projectadministratie via de registratie app precies zoals we het hebben willen. Alle details zijn gekoppeld aan onze klanten en (deel)projecten en zijn beschikbaar voor onze projectleiders om goed te kunnen verwerken tot facturen. Een grote sprong voorwaarts voor ons en onze klanten!

Klantvoorbeeld

Proned is specialist op gebied van reinigen en beschermen van objecten zoals ook het verwijderen van graffiti ’s. Middels 'Inform' kunnen medewerkers nu direct hun werkzaamheden en uren doorgeven in 1 app. Voorheen waren hiervoor 8 verschillende papieren werkbonnen, nu 1 werkbon app. De communicatie vindt nu direct plaats en is compleet. Men hoeft geen papieren meer naar kantoor te brengen en administratie kan gelijk en nauwkeurig verder met factureren.

Klant aan het woord

Onze adviseur www.trouve.nl kwam op het idee om onze medewerkers met een app hun werkzaamheden vast te laten leggen. De communicatie vindt nu direct plaats en is compleet. Men hoeft geen papieren meer naar kantoor te brengen en administratie kan gelijk en nauwkeurig factureren.

Vul dit formulier in en u ontvangt praktijkvoorbeelden uit uw branche

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe het werkt in 3 stappen:

wij bouwen een gratis prototype

Stap 1.
Zet je idee door naar ons,
wij bouwen een prototype

maak samen met ons aanpassingen aan de app om deze door te voeren naar excel

Stap 2.
Jullie testen, we bespreken
de rapportage en maken een offerte

gebruikers

Stap 3.
Na opdracht leveren we snel op,
gebruik via iOS, Android of Web

Maatwerk

Uw eisen en wensen worden volledig vastgelegd

Snelheid

U ontvangt al binnen 1 week uw eigen app op maat

Goedkoop

U betaalt nog geen €500 voor uw eigen app

Gratis prototype

U ontvangt altijd eerst een gratis prototype van ons

Het implementeren van een factuur app

De factuur app is een erg gebruiksvriendelijke app in de omgang waarmee je alle waardevolle aspecten van jouw bedrijf kunt vastleggen. Zo is het o.a. mogelijk om facturen op te slaan en door te sturen om zo een sneller werkproces te creëren. Gegevens delen over bedrijfssoftware en logistiek gaat eenvoudig en is vlot aan te leren voor bevoegde werknemers.

Wil je de data zelf beheren? Dan kunnen wij de opties van databronnen samen doornemen. Belangstelling in een op maat gemaakte rapportage, overzichten of managementinformatie? Dan bespreken we graag onze outputmogelijkheden. Tevens beschikken wij over partners die experts zijn in boekhouden en zich specialiseren in het verwerken van facturen en dergelijken voor integratie mogelijkheden met een al bestaand systeem kunt u telefonisch contact opnemen of stuur uw vraag via de mail.

Het resultaat van samenwerking

Wil je samenwerken met een softwareleverancier, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Het is zo simpel als even bellen en je kunt direct geholpen worden. Daar staan wij voor! Bij ons ben jij de regisseur en bepaal je over welke functies en lay-out de output beschikt. Naast een Factuur app ben je overigens ook aan het juiste adres voor een opname app, een inspectie app, een verkoop app, een declaratie app of een communicatie app. Bekijk ook alle andere toepassingen.

Introductie in 80 seconden

introductie video uitleg
Laat hier een prototype maken van jouw factuur app!