Onze vacatures

Front end leaddeveloper

Developer is een breed begrip. Bij ons zijn C#/.Net-ontwikkelaars werkzaam welke software ontwikkelen waarmee we klanten kunnen bedienen. Maar voor nu zijn wij op zoek naar een Front end leaddeveloper welke middels die tussenliggende software apps en bijhorende documenten/BI-dashboards maakt. Als leaddeveloper heb je een belangrijke rol in de communicatie met klanten, met uitvoerende collega’s (codereview) en met het C#-ontwikkelteam.

Je zal de klanten op hun wensen bedienen in registratie- of communicatie apps zoals een werkbon app, inspectie app, opname-, bestel- of offerte app, personeel app, project app, etc. Ook voorzie je de klant in rapportage op maat zoals in Word, Excel, PDF en/of een andere extensies. Ook kan het zijn dat er data gekoppeld moet worden aan de voorzijde of achterzijde van de app zoals met boekhoudsystemen en/of branchepaketten. Je krijgt dus ook een sleutelrol in de integraties met systemen van derden.

Het is een veelzijdige rol waarin je bijna elke dag wel aan verschillende projecten werkt. Maar ook een rol waarin je verantwoording moet nemen en je goed moet inleven in de klantwensen.

Gestelde eisen

Je hebt gewerkt met opmaak- en scripttalen zoals HTML, CSS en Javascript. SQL-kennis is een pré.

Je bent communicatief vaardig en weet goed te luisteren naar klantwensen en deze te vertalen naar collega’s.
Je codeert en documenteert netjes, bent gewend om codereview te doen en in oplossingen te denken.
We zoeken iemand die ent
housiast is om MKB-ondernemers/-managers vooruit te helpen in hun bedrijf.

Als jij hier je energie uithaalt, twijfel dan niet en solliciteer!

Taalvaardigheid

Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels

Salarisinformatie

Salaris zal minimaal marktconform zijn op basis van je profiel, opleiding en werkervaring. We zullen kijken naar hoe je de rol van developer oppakt en daarna die van klantcoördinator gaat combineren. Eerst zullen we er gezamenlijk voor zorgen dat je alle systemen begrijpt en klanten op de juiste wijze bedient.

Aantal uur per week

24 - 40 uur per week

Extra informatie

De vacature staat per direct open. We zijn gevestigd in het centrum van Dordrecht en verwachten in 2022 ons nog dichterbij Dordrecht CS te gaan vestigen.
We organiseren maandelijks een gezelligheidsmoment. Regelmatig hebben we een terugkomdag voor stagiaires die bij ons hebben gewerkt.
Secundaire arbeidsvoorwaarden zullen face-to-face besproken worden.