Onze vacatures

Front end developer

Als front end developer bij Informapp ontwikkel je apps maar vooral van alles wat er aan de voorkant en/of achterkant van de app gewenst is. Dit kunnen documenten zijn (PDF, Word, Excel, etc.), bestanden (XML, UBL, etc.) en/of dat op basis van de gevulde database overzichten of dashboards (PowerBI) gebouwd moeten worden. Ook dienen er integraties met systemen van derden gemaakt te worden.

Voor de front end developers geldt dat ze veelal acteren tussen de klantmanager en het back end-team (C#/.Net/Azure). Je werkt in een team van jong professionals waarmee met de directe collega's codereview wordt gedaan en kennis wordt uitgewisseld. Voor projecten dient er soms gecommuniceerd te worden met externe partijen zoals boekhoudsystemen en/of branchepakketten.

Het terrein waarop je klanten bedient loopt uiteen van werkbon app, inspectie app, opname-, bestel-, factuur- of offerte app. Eigenlijk bedienen we elk bedrijfsproces waar de inzet van een mobiele oplossing gewenst is binnen een diversiteit aan branches. Het is een veelzijdige rol waarin je elke week wel aan verschillende projecten werkt. Maar ook een rol waarin je verantwoording moet nemen en je goed moet inleven in de klantwensen en oog moet hebben voor kwaliteit.

Gestelde eisen

Je hebt gewerkt met opmaak- en scripttalen zoals HTML, CSS en Javascript of Typescript. Kennis van SQL is een pré. Kennis van andere systemen wordt je bijgebracht.

Je weet goed te luisteren naar klantwensen en probeert het gevraagde op te leveren binnen de door jezelf uitgebrachte schatting. Je codeert en documenteert netjes, bent gewend om codereview te doen en af en toe samen te werken aan projecten. We zoeken iemand die in oplossingen denkt en enthousiast is om MKB-ondernemers/-managers vooruit te helpen met hun bedrijf. Want dat is wat wij doen!

Als jij hier je energie uithaalt, twijfel dan niet en solliciteer!

Taalvaardigheid

Goede beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk)
Vakkundig gebruik van de Engelse taal 

Salarisinformatie

Salaris zal minimaal marktconform zijn op basis van je profiel, opleiding en werkervaring. Eerst zullen we er gezamenlijk voor zorgen dat je alle systemen begrijpt en klanten op de juiste wijze gaat bedienen. Daarna zullen we kijken naar hoe je de rol van front end developer oppakt. Op basis van een persoonlijk ontwikkel plan bekijken we gezamenlijk hoe je je binnen het bedrijf kan ontwikkelen. Het bedrijf is groeiende dus dat betekent dat er genoeg kansen zullen ontstaan.

Overige informatie

Arbeidsduur; 32 - 40 uur per week (aanvang tussen 8:30 en 9:00)
De vacature staat per 1 mei 2022 open

We zijn gevestigd tegenover het centraal station van Dordrecht
Secundaire arbeidsvoorwaarden zullen face-to-face besproken worden