Inspectie app

Wil jij ook direct digitaal een rapport met beeldmateriaal bij het uitvoeren van een inspectie? Wij leveren jou je eigen inspectie app. Geheel op maat en binnen 3-5 werkdagen klaar voor inspectiegebruik! Je betaalt een scherpe prijs voor jouw op maat gemaakte inspectie app via Informapp. Of het nu gaat om een bouwinspectie app, brandinspectie app, woninginspectie app of een ander soort vastlegging.

Wilt u ook direct digitaal een rapport met beeldmateriaal?

image (23)
  • Een inspectierapport voor de klant en/of de interne organisatie
  • Een keuringsrapport voor een instantie
  • Een vastlegging t.b.v. een normering (NEN, ISO, etc.)
  • Een offerte of werkbon voor het oplossen van aangetroffen mankementen
  • Of een combinatie van bovenstaande of iets heel anders kan ook…
Efficiënt werken? Bekijk wat een app voor u kan doen!

Klantvoorbeeld

Al vele tevreden klanten gingen je voor, zoals Bolderijk Brand Preventie. Bolderdijk Brand Preventie voert zowel reguliere controles als inspecties uit. Men krijgt na registratie dan ook twee documenten; het inspectierapport en de werkbon. Met Informapp op de tablet kan men eenvoudig registreren en tegelijk informatie vastleggen. Voor een offerte, voorstel, abonnement, etc.

Mike Bolderdijk van Bolderdijk Brand Preventie:

“Informapp geeft niet alleen het voordeel van leesbare documenten als resultaat. Na jaren te hebben geschreven hoeven we nu alleen nog wijzigingen door te voeren op de vorige registratie. Dit scheelt zoveel tijd dat we veel meer klanten kunnen bedienen.”

Vraag een vrijblijvende prototype aan

Wil jij graag een inspectie app op maat laten ontwerpen door Informapp voor een scherpe prijs? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend prototype aan.

Wil je eigenlijk meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Hoe het werkt:

Informapp is gespecialiseerd in het maken van diverse soorten apps voor bedrijfsprocessen. Waaronder het inspectieproces van bouwprojecten en tal van andere terreinen waar jij misschien ook dagelijks voor je werk mee te maken hebt. Hoe makkelijk is het dan om een eigen ontworpen app te hebben die jij en al je collega’s kunnen gebruiken om efficiënt en overzichtelijk inspecties in te registreren (en terug te kunnen vinden). Een eigen inspectie app aanvragen werkt als volgt:

1. Jij bepaalt de functionaliteiten van je eigen app en wij verwerken die in de app 'Inform'. Denk aan checklists, foto’s, opties tot opmerkingen invoegen en een digitale handtekening toevoegen, etc.

2. Je kunt allerlei gebruikers toevoegen aan de app. Zij kunnen via hun mobiele app zowel online als offline aanpassingen doen in de inspectie app. De app is zowel via een mobiele app als via een webapp zeer gebruiksvriendelijk te gebruiken.

image (26)

3. Je gebruikt je eigen inspectie app al een tijdje en bent tevreden met de realtime data, een directe digitale verwerking van inspecties, lage kosten en een hoge efficiency.

Omdat het ook simpel kan!

Wij helpen jou je inspectie app inrichten

image (23)Je mag met je huidige papieren formulier komen of een beschrijving maken van je wensen. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van inspectie apps. Denk aan brandinspectie apps, bouwinspectie apps en andere woninginspectie apps. Daarom helpen we jou graag bij de invulling van jouw app.

Jij kunt gerust aangeven welke informatie je allemaal terug wilt zien in de rapportage. Wij denken van daaruit met je mee en leveren een concept op dat je gelijk kunt uitproberen en intern kunt overleggen. Na een paar keer schakelen kun je zelf aan geven wanneer je ermee ‘live’ wilt gaan. Dan nodigen wij de gebruikers uit en sturen we ze een instructie over het aanmaken van een wachtwoord.

Software die voor jou werkt

Wanneer je geen inspectie app wenst maar wel een andere app zoekt voor het vergemakkelijken van werkprocessen kun je ook bij ons terecht. Kijk hiervoor ook eens naar onze andere toepassingen:

Bekijk ook eens:

Wij denken graag met u mee