Volledig op maat gemaakt
Maakkosten app € 495
Binnen 5 dagen opgeleverd
Gratis prototype

Inspectie app

Ook je handen te vol om efficiënt te werken?

Inspecteur app uitvoeren

Gebruik je nog geprinte formulieren?
Zijn de foto’s nog losse bijlagen?
Wil je de vorige registratie ook als startpunt?
Eist jouw klant digitale aanlevering?
Wil je ook meer kunnen met een vastlegging?
Zit alle functionaliteit wel in je telefoon, maar nog niet in je software?

Wil je ook direct je rapporten digitaal?

Inspectierapport op maat voor jouw klant en/of de interne organisatie.
Een app afgestemd op jouw richtlijn of normering (NEN-norm, ISO-norm, etc).
Een andere melding, mail, rapport, werkbon eveneens als output.
Automatische verzending en archivering of zelfs facturering.
Sla alle data online op, inclusief concepten en archief. Raak niets meer kwijt.

Je betaalt een scherpe prijs voor jouw op maat gemaakte inspectie app via Informapp. Of het nu gaat om een app over bouwinspectie, brandinspectie, woninginspectie of een ander soort vastlegging. Ontdek alle mogelijkheden!

Wil je meer informatie?

Laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden via 085-2221669. Liever door ons gebeld worden? Vul dan jouw telefoonnummer hieronder in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Introductie in 80 seconden

introductie video uitleg

Vraag nu jouw inspectie app aan

Klantvoorbeeld

De InspectieVraagbaak is specialist op gebied van vele normen en richtlijnen op terrein van vele wetten en (bouw)besluiten. Of het nu om laagspanningsinstallaties gaat of om explosiegevaarlijke omgevingen, ze hebben met de inspectie app van Informapp een tool in handen om conform richtlijnen inspecties op grote plants om te zetten in heldere rapportage.

Dennis van Gemert van De InspectieVraagbaak

“Informapp heeft ons verrast met snelle levertijden, keurig maatwerk en goede snelle service . De inspecteurs kunnen nu niet meer afwijken qua werkwijze en zijn direct klaar met hun rapportage waar dit vroeger langer op zich kon laten wachten. Heel veel tijdwinst en een betere service tegen een scherp tarief, helemaal top!"

Vul dit formulier in en u ontvangt praktijkvoorbeelden uit uw branche

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe het werkt in 3 stappen:

wij bouwen een gratis prototype

Stap 1.
Zet je idee door naar ons,
wij bouwen een prototype

maak samen met ons aanpassingen aan de app om deze door te voeren naar excel

Stap 2.
Jullie testen, we bespreken
de rapportage en maken een offerte

gebruikers

Stap 3.
Na opdracht leveren we snel op,
gebruik via iOS, Android of Web

Maatwerk

Uw eisen en wensen worden volledig vastgelegd

Snelheid

U ontvangt al binnen 1 week uw eigen app op maat

Goedkoop

U betaalt nog geen €500 voor uw eigen app

Gratis prototype

U ontvangt altijd eerst een gratis prototype van ons

Het implementeren van een inspectie app

Een inspectie app is een handige app waarin je makkelijk en overzichtelijk alle gegevens van jouw bedrijf kunt vastleggen. Dit is een snelle manier om verschillende soorten gegevens te onderzoeken en op te slaan, dit alles om jouw werkprocessen te verbeteren. Maar er zijn nog meer mogelijkheden! Zo kan er informatie uit worden gewisseld met jouw bedrijfssoftware, zoals de boekhouding en logistiek. Onze partners zijn specialisten op andere terreinen en wij geven een goede aanvulling op elkaar. Wil je zelf het gezag over de data, dan kunnen wij de opties van databronnen met je bespreken. Gaat het jou om het creëren van een op maat gemaakte rapportage, overzichten of managementinformatie, dan bespreken we graag onze output mogelijkheden.

De voordelen van een inspectie app

Heb jij je handen vol aan allerlei werkzaamheden en wil je efficiënter werken? De inspectie app van Informapp is dan een uitstekende keuze. Je kunt hiermee vele werkprocessen en formulieren digitaliseren, waardoor het werk sneller uitgevoerd kan worden en je belangrijke documenten nooit meer kwijt zult raken. Er zijn veel mogelijkheden ten aanzien van workflow, integratie, soorten documenten en rapportage. De app wordt volledig op jouw wensen en behoeften afgestemd, waardoor je het maximale er uit kunt halen. Hierbij wordt ook jouw huisstijl en logo in de app verwerkt, zodat het precies bij jouw bedrijf aansluit.

Als je ervoor kiest om een inspectie app bij ons aan te schaffen, krijg je vooraf een prototype op basis waarvan we je vraagstuk kunnen bespreken en analyseren. Zelf blijf je zo de regisseur over je eigen software. Je kunt bij ons altijd zeer gemakkelijk jouw vragen stellen via mail, telefoon, Microsoft Teams of WhatsApp. Wij staan voor jou klaar om je direct te helpen. Je beslist helemaal zelf welke mogelijkheden jouw app krijgt.

ATEX app

De ATEX app is een installatie app bedoeld voor monteurs en inspecteurs die werken met explosieveilige installaties. Met deze app kunnen ze gemakkelijk informatie delen en opslaan. De inspecties worden via de ATEX app op zo een manier uitgevoerd, waardoor de rapportage direct wordt opgebouwd. Wanneer jij klaar bent, is je rapport ook klaar.

Scope app

Een ander voorbeeld van een installatie app is de Scope app, bedoeld voor het vastleggen van bevindingen en/of werkzaamheden. Je bepaalt zelf welke werknemers toegang hebben tot de app. Door middel van een Scope app kunnen goed opgeleide monteurs gemakkelijk informatie uitwisselen en opgeslagen. Dit kan voor stookinstallaties, maar ook voor elektrisch materieel of explosieve installaties.

NEN norm app

Ook NEN-normeringen zijn te inspecteren met een installatie app: NEN norm app. Je bepaalt zelf de indeling van de app en wie toegang heeft, de rapportage maken wij op maat. We publiceren jouw toepassingen in een eigen bedrijfsomgeving.

Het resultaat van samenwerking

Wil je samenwerken met een software-leverancier? Gemakkelijk even je vragen stellen en interesses vertellen en direct worden geholpen? Daar streven wij naar! Jij beslist welke mogelijkheden je binnen de app wilt hebben en wij voeren het voor jou uit! Niet alleen voor een inspectie app ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook voor een opname app, Werkbonapp, verkoop app, (kilometer)declaratie app of een factuur app.

Neem contact op

Heb je vragen over een van onze apps of wil je meer weten over onze werkwijze? Je mag gerust contact met ons opnemen voor meer informatie. We beantwoorden graag je vragen.

Wat is het voordeel een inspectie app?

Het voordeel van een inspectie app is dat je op een snelle en efficiënte manier inspecties kunt uitvoeren. Je hebt alleen een smartphone of tablet nodig om aan de slag te kunnen.

Voor wie is een inspectie app?

Een inspectie app is er voor bedrijven die snel en efficiënt inspecties willen uitvoeren. Door deze app te gebruiken heb je geen geprinte formulieren meer nodig.

Welke soorten inspectie apps zijn er?

Inspectie apps kunnen onderverdeeld worden in drie verschillende soorten apps: ATEX app, Scope app en NEN norm app. Al deze apps hebben als voordeel dat je nooit meer hoeft te werken met losse blaadjes.

Wat is het verschil tussen een inspectie app en een werkbon app?

Inspectie apps worden gebruikt om de veiligheid en het functioneren van machines of systemen te controleren. Werkbon apps worden gebruikt om werkorders te maken en op te slaan.

Laat hier jouw prototype maken!