Opname app

Zou jij het fijn vinden als je rapportage automatisch wordt samengesteld door het uitvoeren van een opname op locatie? Geen papierwerk meer en op een later tijdstip en de gegevens gelijk in een systeem? Met je eigen opname app is dat haalbaar. Informapp maakt apps voor bedrijven die werkprocessen makkelijker en efficiënter willen hebben. Je kunt door ons een opname app op maat laten maken waarmee jij zeer makkelijk, overal waar je maar bent, woningen, kantoren of andere objecten in op kunt nemen. Zo bespaar je veel tijd en je kunt je eigen opname app op elke telefoon, laptop of tablet openen voor registratie of ondertekening op locatie.

Voordelen van een eigen opname app

image

Met een eigen opname app met software speciaal ontwikkeld voor jouw opname en werkproces, profiteer je van diverse dagelijkse voordelen:

 • Digitaal werken, dus geen papierwerk meer;
 • Tijd- en kostenefficiënt. Er worden flink wat tijd bespaard bij een woningopname;
 • Inspectierapport in je eigen huisstijl;
 • Altijd toegang tot gegevens, zowel online als offline;
 • Werkt uitstekend via de mobiele app en desktop;
 • Rapportage was nog nooit zo makkelijk!
Leg de details vast in subformulieren voor een beter overzicht en je krijgt direct ondertekening bij oplevering.

Klantvoorbeeld

De missie van Borgch (www.borgch.nl) is middels advies een substantiële bijdrage leveren aan energiebesparing. Omdat te kunnen doen verzorgen zij opnames van huizen en bedrijfspanden. Voorheen ging dit met veel papierwerk gemoeid en nam men daarnaast foto's. Nu zit alles in Informapp en de informatie per mail op de gewenste plekken.

Klant aan het woord

Via het netwerk van jonge bedrijven Drechtsteden www.cjbd.nl kwam Borgch in contact met Informapp. “Na het mailen van mijn wensen had ik na een paar dagen een app op mijn telefoon welke ons heel veel tijd scheelt. We kunnen nu veel sneller opnames doen of zelfs opnames kopiëren als huizen dezelfde voorzieningen hebben.”

Neem contact op

Wil jij graag door Informapp een opname app op maat laten bouwen, zodat jij en je collega’s hun werk nog efficiënter kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op via 06-36212567 of mailen naar sales@informapp.nl.

Opname app op maat in 3 stappen

Wij hebben software ontwikkelt waarmee we voor jou binnen 3 tot 5 werkdagen al een geheel gepersonaliseerde opname app kunnen ontwerpen en opleveren. Binnen deze korte periode is jouw op maat gemaakte opname app al klaar voor gebruik. Wil jij ook een opname app op maat laten maken? Dat werkt in 3 stappen:

image (24)

1. We gaan in gesprek en jij bepaalt welke functionaliteiten je in de app wilt terug zien. Denk aan checklists, foto’s, opties tot opmerkingen en een digitale handtekening toevoegen. Uiteraard adviseren we je hierin.

image (25)

2. Wij verwerken die functionaliteiten vervolgens in jouw app in 'Inform' en zorgen dat jouw huisstijl hierin overgenomen wordt. Je kunt nu aan de slag met de app en allerlei gebruikers toevoegen aan de app.

image (26)

3. Je gebruikt je eigen inspectie app inmiddels al een tijdje en bent tevreden met de realtime data, een directe digitale verwerking van inspecties, lage kosten en een hoge efficiency.

Software op maat hoeft niet duur te zijn!

Ben jij op zoek naar een ander soort app passend bij ander werk? Wie weet is één van onze andere veel gebouwde applicaties dan wat voor jou. Wij ontwerpen en bouwen o.a. ook veel de inspectieapp en de werkbonapp.

Wat kan je kwijt in de opname app?

In jouw eigen opname app kun je straks bijvoorbeeld de volgende soort informatie kwijt per opnameregistratie:

 • Algemene gegevens: Soort complex, plaatsnaam, adresgegevens)
 • Foto voorgevel
 • Beschrijving van constructie en isolatie gebouw
 • Beschrijving beglazing
 • Beschrijving vloer
 • Beschrijving locatie
 • Beschrijving verwarming en koeling
 • Registratiedatum, extra e-mailadres en naam persoon
 • En meer of anders indien gewenst!

Je kunt overal opties toevoegen voor het bijvoegen van foto’s en het plaatsen van opmerkingen. Daarnaast kun je kiezen uit diverse opties zoals afvinklijsten en keuzemenu’s per onderdeel. Natuurlijk zijn alle onderdelen die jij graag op wilt laten nemen in een opnameregistratie te ontwerpen en toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of naar voorbeelden. Wij hebben alle vele bedrijven mogen helpen aan een prettige opname app of ander soort registratie app.

De service van Informapp

BijInformapp bieden we onze klanten graag de beste én snelste service. Wij leveren altijd maatwerk en zorgen dat jouw opname app compleet naar wens is. Laat jij je app door ons bouwen, dan profiteer je van de volgende service:

 • Jouw app op maat heb je binnen 3 tot 5 werkdagen
 • De app is altijd toegankelijk in beide stores (Google play & App Store)
 • Scherpe prijzen maar toch maatwerk
 • Brede export- en integratiemogelijkheden
 • Wij denken met je mee

Software die voor jou werkt

Wanneer je geen opname app wenst maar wel een andere app zoekt voor het vergemakkelijken van werkprocessen kun je ook bij ons terecht. Kijk hiervoor ook eens naar onze andere toepassingen:

Bekijk ook eens:

We gaan er een mooie app van maken. Ervaar het zelf!