Bestel app

Dankzij de B2B bestel app van ons van InformApp vergemakkelijk je de werkprocessen. Dankzij deze app hoef je nooit meer moeilijk te doen terwijl het ook makkelijk kan. Zo is het ook mogelijk om reserveringen of bestellingen digitaal te ontvangen. Wanneer moeten welke spullen of diensten waar geleverd worden? Wil je ook gelijk dat de factuur erbij aangemaakt wordt? Dat kan ook!

In de app kun je zelf de plaats en het tijdstip van je levering bepalen. Daarnaast heb je een duidelijk overzicht van je bestelling en krijg je direct akkoord van je leidinggevende.

Software op maat hoeft niet lastig te zijn

image (3)

Software op maat hoeft niet lastig te zijn. Juist niet! Je kunt heel gemakkelijk de bestellingen beheren. Ook geniet je van de volgende voordelen:

  • De bestel app is eenvoudig in gebruik en biedt de nodige support;
  • Het scheelt tijd, waardoor jij fijn efficiënt kunt werken;
  • De sales app wordt speciaal voor jou en je medewerkers op maat gemaakt (eigen huisstijl);
  • je hebt meer overzicht;
  • Het is kostenbesparend;
  • Het is een stuk milieuvriendelijker: je gaat papierloos werken, dus geen papierverspilling meer!;
  • Het is transparant en je hebt alles direct digitaal;
  • Losse papieren zijn verleden tijd;
  • Het staat professioneel;
  • Jouw eigen app hebben is zo overzichtelijk als maar kan!
Wij bouwen een kwalitatieve app voor je voor een scherpe prijs. En dat doen we al binnen een week!

Klantvoorbeeld

XL Bedrijfskleding levert aan kleine en grote bedrijven tot soms wel meer dan 1.000 medewerkers. Dat zijn heel wat verschillende kledingstukken, kleuren en maten. Middels de bestel app van InformApp verloopt dit digitaal prettiger. Voor zowel de medewerkers als voor de opdrachtgever als voor XL zelf.

Klant aan het woord

”Kevin van Gulik van XL Bedrijfskleding; met InformApp maken we de stap naar digitale bestellingen. Ze worden nog niet automatisch ingelezen in ons ERP. Maar we zijn wel van (onleesbare) papieren lijstjes af die met de hand overgetikt moesten worden.”

Vraag een vrijblijvende prototype aan

Wil jij graag een inspectie app op maat laten ontwerpen door Informapp voor een scherpe prijs? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend prototype aan.

Wil je eigenlijk meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Bestel app laten maken in 3 stappen

Wij maken de app in 3 stappen voor jou. Compleet op maat. Wij denken altijd met je mee. Geef dus gerust de gewenste functionaliteiten aan ons door. In de onderstaande 3 stappen leggen we uit wat je met deze B2B bestel app kunt:

image (24)

1. De app is zeer gebruiksvriendelijk. Zo kun je helemaal zelf de functionaliteiten van de app bepalen. Daarnaast is hij ook nog online én offline te gebruiken.

image (25)

2. Je kunt meerdere gebruikers toevoegen aan de app. Zowel via de app als via de mobiele app kunnen aanpassingen worden gedaan

image (26)

3. Je geniet van realtime data. Maar ook van een directe verwerking van bestellingen van bijvoorbeeld drank voor de horeca. Daarnaast zijn de kosten laag en is er sprake van een hoge efficiency.

Beheer alle bestellingen gemakkelijk

Laat ons een bestel app maken

Ben je overtuigd en wil je ook een bestel app laten maken? Makkelijk voor het bestellen van drank bij een groothandel, bijvoorbeeld. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of vraag direct een prototype aan op onze website!

Ben je bekend met ons en wil je inloggen? Dat kan hier!

Software die voor jou werkt

Wanneer je geen sales app wenst maar wel een andere app zoekt voor het vergemakkelijken van werkprocessen kun je ook bij ons terecht. Kijk hiervoor ook eens naar onze andere toepassingen:

Bekijk ook eens:

Wij denken graag met u mee