Sales app

Een sales app van InformApp zorgt ervoor dat accountmanagers weer op de weg komen te zitten. Ieder type dienst of product kan vastgelegd worden. Eventueel aan de hand van een catalogus. Wist je dat je zelf bepaalt wat de vervolgstappen zijn? Bijvoorbeeld een offerte, of een orderbevestiging aan de klant van één van de vertegenwoordigers. Een handtekening kan digitaal gezet worden. Graag maken wij de app compleet voor je op maat.

Het hoeft niet lastig te zijn

image (2)
  • Het is zeer eenvoudig in gebruik en biedt de nodige support;
  • Het scheelt tijd, waardoor jij fijn efficiënt kunt werken;
  • De sales app wordt speciaal voor jou en de vertegenwoordigers op maat gemaakt (eigen huisstijl);
  • je hebt meer overzicht;
  • Het is kostenbesparend;
  • Het is een stuk milieuvriendelijker: je gaat papierloos werken, dus geen papierverspilling meer!;
  • Het is transparant en je hebt alles direct digitaal;
  • Losse papieren zijn verleden tijd;
  • Het staat professioneel;
  • Jouw eigen app hebben is zo overzichtelijk als maar kan!
Wij bouwen je app binnen een week!

Klantvoorbeeld

Bij Garant beveiliging en services komen monteurs regelmatig in de gelegenheid om extra werkzaamheden uit te voeren of te offreren. ‘Kun je ook even.....?’ Sinds kort kunnen de monteurs met de sales app de werkzaamheden vastleggen in een orderbevestiging of offerte. www.garantbeveiliging.nl staat voor werken in vertrouwen!

Klant aan het woord

”Dankzij 'Inform' hebben de monteurs nu altijd een middel bij de hand om kleine vraagstukken vast te leggen. Niet alleen een mooie service naar de klant toe. Maar ook monteurs zijn trots zo snel een offerte uit te brengen. - Peter van Drimmelen, Garant Beveiliging.”

Vraag een vrijblijvende prototype aan

Wil jij graag een sales app op maat laten ontwerpen door Informapp voor een scherpe prijs? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend prototype aan.

Wil je eigenlijk meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Hoe werkt het? In 3 stappen

Losse papieren zijn verleden tijd. Dankzij de B2B apps van InformApp wordt alles een stuk aangenamer én gemakkelijker. Je bepaalt helemaal zelf welke functionaliteiten de app krijgt. De bouw en implementatie van de sales app vindt plaats aan de hand van maar 3 stappen. Het hoeft immers niet lastig te zijn!

image (24)

1. Je geeft je wensen omtrent de functionaliteiten aan ons door. Daarna ontwerpen we de app zoals je hem wenst. Vervolgens publiceren wij hem in ‘Inform’

image (25)

2. Wist je dat je zo veel gebruikers kunt toevoegen als je zelf wilt? Daarnaast kan iedere gebruiker de app bekijken via mobiele apparaten. Bijvoorbeeld via desktop. Bovendien werkt de app zowel online als offline. Super makkelijk!

image (26)

3. Je bent blij met de sales app nu je hem al een tijdje gebruikt. Realtime data, digitale verwerking van sales en lage kosten. Maar natuurlijk ook de hoge efficiency van de app.

We maken er een mooie app van. Ervaar het zelf

Kwalitatieve producten voor een scherpe prijs

image (23)

Wij kunnen al binnen 3 tot 5 werkdagen een business to business sales app op maat maken. Dat wij kwalitatieve dienstverlening bieden, betekent niet dat je de hoofdprijs betaalt. Juist niet. Bij ons geniet je van maatwerk voor een scherpe prijs.

Laat ons een salesapp bouwen

Ben je enthousiast geworden over wat een sales app voor jou kan betekenen als manager? En voor je werknemers, natuurlijk. Neem contact met ons op en kom meer te weten over de mogelijkheden. Wij zorgen er graag voor dat losse papieren verleden tijd zijn.

Heb je al eerder kennis gemaakt met InformApp en wil je inloggen? Dat kan hier.

Software die voor jou werkt

Wanneer je geen sales app wenst maar wel een andere app zoekt voor het vergemakkelijken van werkprocessen kun je ook bij ons terecht. Kijk hiervoor ook eens naar onze andere toepassingen:

Bekijk ook eens:

Wij denken graag met u mee