Prijzen

Bouwen (v.a. € 195)

Het standaardtarief voor het bouwen van een formulier is € 195. Indien we meer tijd nodig hebben zullen we een aangepast voorstel doen. registratie-pdf en mail worden standaard geleverd.

Het tarief voor het wijzigen van een formulier is meestal € 50. Echter indien een wijziging erg ingrijpend is zullen we uw akkoord vragen op een ander tarief.

Zonder uw akkoord zullen wij nooit een opdracht aanvangen. Op dit moment leveren wij de formulieren gemiddeld binnen 5 werkdagen op.

Verstrekte opdrachten worden van uw tegoed afgeschreven. Indien uw tegoed niet toereikend is ontvangt u van ons een bericht.


Abonnement (€ 10)

Voor elk formulier welke wij dienen te beheren en te onderhouden binnen onze systemen rekenen wij € 10 per maand. Voor gepauzeerde formulieren rekenen wij € 5 per maand.

Maandelijks worden deze afgeschreven van het tegoed in uw bedrijfsaccount. Indien uw tegoed niet toereikend is ontvangt u hierover een bericht.

2-5    formulieren  =    5% korting

6-10  formulieren  =  10% korting

11-20 formulieren  =  15% korting

21-...  formulieren  =  20% korting

Inbegrepen in het abonnement is het gebruik van het portaal. Van daaruit kunt u ook de communicatie terug vinden, het verbruik, gebruikers, etc. 


Verzenden (€ 0,25 - 0,49)

Voor het bekijken van een formulier wordt niets gerekend. Voor het indienen van een formulier geldt dat er één of meerdere credits in rekening worden gebracht.

Het aantal credits is afhankelijk van welke widgets er nodig zijn voor het bouwen ervan. Wij informeren u vooraf over het aantal credits per upload.

€ 49       =  100 credits

€ 199      =  500 credits

€ 599     =  2.000 credits

€ 1.249   =  5.000 credits

Credits verlopen nooit en worden op klantniveau aangeschaft dus niet per formulier. Indien credits op dreigen te raken ontvangt u van ons een melding.Data verwerking (inbegrepen)

PDF (€ 0)

Een PDF genereren wij standaard en is gratis. Echter maken wij wel mee dat er eisen gesteld worden aan de lay out.

We spreken dan wel over maatwerk.

Maatwerk aan een PDF dient in html te gebeuren. Indien er veel eisen zijn kan dit een tijdrovende klus blijken te zijn. Uiteraard mag u dit ook zelf verzorgen.


Excel (€ 0)

Indien u de registraties (ook) als Excel-bestand wilt hebben dan kan dat. Elke registratie is een regel waarbij de registraties genummerd zijn.

U kunt hiervoor naar ons portaal gaan en daarin de Excelsheet downloaden.

De standaard is gratis. Aanpassen en de Excel gepusht krijgen zijn meerwerk.


                SDK of API (€ 0)

Aan het gebruik van onze SDK of API zijn geen kosten verbonden. Bezoek de pagina integratie voor informatie over de werking en de link naar de API. 

Indien u ondersteuning wenst van onze programmeurs kunt u telefonisch contact met ons opnemen of dit laten weten middels het contactformulier.Management informatie (BI)

Abonnement (v.a. € 20)

Aangezien alle informatie veilig in onze database opgeslagen is kunnen we deze desgewenst ook op een mooie manier presenteren. Of u het nu management-informatie of Business Intelligence noemt het komt op hetzelfde neer.

 

Om de data veilig te ontsluiten heeft elke klant zijn eigen BI-omgeving. Klinkt misschien bewerkelijk en duur maar omdat de omgeving schaalbaar is is de pricing ook naar verbruik. Bij intensief gebruik kan het wel zijn dat we het abonnement moeten ophogen.


Dashboard (op maat)

 

U bepaalt zelf welke cijfers te zien zijn in uw dashboard. Of u het nu met een duur woord KPI's (knelpunt prestatie indicatoren) noemt of gewoon zegt ik wil de omzet per dag kunnen zien of iets heel anders, het kan!

Mocht het zo zijn dat er bepaalde data bij ons nog ontbreekt om de gewenste KPI's te tonen is dat geen probleem. Wij ontsluiten desgewenst ook andere bronnen en doen, bij multiple sources, ook aan datawarehousing. Wij maken het makkelijker voor u!


Documenten (op maat)

 

Naast het leveren (en delen) van een dashboard is het ook mogelijk dat u uit onze tool een overzicht of een rapport wilt genereren of wellicht een PDF, bijvoorbeeld een factuur. Ook dat is mogelijk met net iets andere tooling!

Uiteraard spreken we hier ook over maatwerk en werken we hiervoor met partners die hierin specialist zijn. Voordeel is dat deze partners al wel bekend zijn met onze tooling en u daardoor verzekerd bent van een veilige data-overdracht.