Prijzen

Bouwen (v.a. € 195)

Het tarief voor het bouwen van een eenvoudig formulier is € 195. Indien we meer tijd nodig hebben zullen we een aangepast voorstel doen. registratie-pdf en mail worden standaard geleverd.

Het tarief voor het wijzigen van een formulier is meestal € 50. Echter indien een wijziging erg ingrijpend is zullen we uw akkoord vragen op een ander tarief.

Zonder uw akkoord zullen wij nooit een opdracht aanvangen. Op dit moment leveren wij de formulieren gemiddeld binnen 5 werkdagen op.

Verstrekte opdrachten worden van uw tegoed afgeschreven. Indien uw tegoed niet toereikend is ontvangt u van ons een bericht.


Abonnement (v.a. € 20)

Voor elk formulier dat wij beheren rekenen wij een abonnementsprijs. Deze is afhankelijk van het aantal registraties. Voor een gepauzeerd formulier rekenen wij € 10 per maand.

Maandelijks wordt het abonnement afgeschreven van het tegoed in uw bedrijfsaccount. Indien uw tegoed niet toereikend is ontvangt u een bericht.

0-10    registraties  =   € 20

10-25  registraties  =  € 30

26-50 registraties  =  € 40

50-80 registraties  =  € 50

81-120 registraties  =  € 60

120-175 registraties  =  € 70

176-250 registraties  =  € 80

in overleg bij meer dan 250 registraties

elk extra formulier kost € 10 per mnd.


Portaal (gratis)

Inbegrepen in het abonnement is het gebruik van het portaal. Van daaruit kunt u ook de communicatie met een bouwer laten plaatsvinden en de zeggenschap over de app beheren.

Verder kunt u vanuit het portaal het verbruik inzien, zelf de gebruikers beheren en toewijzen wie toegang heeft tot welk formulier, etc.

In het portaal wordt ook uw budget bij gehouden. Hoeveel tegoed heeft u nog en hoe lang kunt u hiermee nog vooruit bij het huidige verbruik.

Credits verlopen nooit en worden op klantniveau aangeschaft dus niet per formulier. Indien credits op dreigen te raken ontvangt u van ons een melding.Data verwerking

PDF (v.a. € 0)

Een PDF genereren wij standaard en is gratis. Echter maken wij wel mee dat er eisen gesteld worden aan de lay out.

We spreken dan wel over maatwerk.

Maatwerk aan een PDF dient in html te gebeuren. Indien er veel eisen zijn kan dit een tijdrovende klus blijken te zijn. Uiteraard mag u dit ook zelf verzorgen.


Excel (gratis)

Indien u de registraties (ook) als Excel-bestand wilt hebben dan kan dat. Elke registratie is een regel waarbij de registraties genummerd zijn.

U kunt hiervoor naar ons portaal gaan en daarin de Excelsheet downloaden.

De standaard is gratis. Aanpassen en de Excel gepusht krijgen zijn meerwerk.


SDK of API (gratis)

Aan het gebruik van onze SDK of API zijn geen kosten verbonden. Bezoek de pagina integratie voor informatie over de werking en de link naar de API. 

Indien u ondersteuning wenst van onze programmeurs kunt u telefonisch contact met ons opnemen of dit laten weten middels het contactformulier.Management informatie (BI)

Abonnement (v.a. € 20)

Aangezien alle informatie veilig in onze database opgeslagen is kunnen we deze desgewenst ook op een mooie manier presenteren. Of u het nu management-informatie of Business Intelligence noemt het komt op hetzelfde neer.

Om de data veilig te ontsluiten heeft elke klant zijn eigen BI-omgeving. Klinkt misschien bewerkelijk en duur maar omdat de omgeving schaalbaar is is de pricing ook naar verbruik. Bij intensief gebruik kan het wel zijn dat we het abonnement moeten ophogen.


Dashboard (op maat)

U bepaalt zelf welke cijfers te zien zijn in uw dashboard. Of u het nu met een duur woord KPI's (knelpunt prestatie indicatoren) noemt of gewoon zegt ik wil de omzet per dag kunnen zien of iets heel anders, het kan!

Mocht het zo zijn dat er bepaalde data bij ons nog ontbreekt om de gewenste KPI's te tonen is dat geen probleem. Wij ontsluiten desgewenst ook andere bronnen en doen, bij multiple sources, ook aan datawarehousing. Wij maken het makkelijker voor u!


Documenten (op maat)

Naast het leveren (en delen) van een dashboard is het ook mogelijk dat u uit onze tool een overzicht of een rapport wilt genereren of wellicht een PDF, bijvoorbeeld een factuur. Ook dat is mogelijk met net iets andere tooling!

Uiteraard spreken we hier ook over maatwerk en werken we hiervoor met partners die hierin specialist zijn. Voordeel is dat deze partners al wel bekend zijn met onze tooling en u daardoor verzekerd bent van een veilige data-overdracht.