Klantvoorbeelden


Opname-app

Borgch is er voor de verduurzaming van uw vastgoed. Eén van hun diensten is dat ze opnames doen van gebouwen om te komen tot advies en/of vaststelling van het energielabel. Met de telefoon in de hand hebben de inspecteurs nu alle mogelijkheden bij zich. Eén formulier waarin alles vastgelegd kan worden inclusief foto's en meetgegevens. Ook kan een eerdere opname als vertrekpunt gelden, wat tijdwinst oplevert.

Meer over opname en/of inspectie apps

Een app op maat klinkt duur maar is het bij ons niet. Wij hebben de app namelijk al in de stores staan en u mag hem gebruiken met uw content en voor uw gebruikers. Of het nu gaat om een opname of een inspectie bij ons geeft u gewoon aan welke vragen gesteld dienen te worden, welke verplicht zijn en hoe u wilt dat de registratie wordt vastgelegd c.q. gedeeld wordt. Wilt u uw eigen opname- of inspectie-app ontwikkelt zien? Neem hier contact op!Bestel-App

XL Bedrijfskleding levert aan kleine en grote bedrijven tot soms wel meer dan 1.000 medewerkers. Dat zijn heel wat verschillende kledingstukken, kleuren en maten. Middels het bestelformulier van Inform verloopt dit digitaal prettiger voor zowel de medewerkers als voor de werkgever als voor XL zelf. In dit geval is gekozen voor een webformulier zodat medewerkers geen account hoeven aan te maken en de App niet hoeven te installeren.

Meer over bestellen...

Ook uw bestelformulier kunnen we samen stellen. Zowel voor uw eigen medewerkers om orders vast te leggen of voor uw klant om zelf zijn orders vast te leggen. U kunt bestellingen dan apart per mail en/of pdf ontvangen. Of alle bestellingen in één excelsheet. Of als u een systeem heeft waar de informatie naartoe moet... vraag dan eens naar onze integratie-mogelijkheden. Er is zelfs de mogelijkheid om een ingekomen bestelling gelijk door te zetten naar een inkoopopdracht eventueel aangevuld met meer informatie.Declaratie-app

2educate detacheert docenten op flexibele basis. Soms worden er lessen overgenomen en soms is er een docent tekort. Vanaf nu declareren docenten hun uren en onkosten per app. Dagelijks noteren en eens per maand indienen zodoende weet administratie precies wat te factureren en wat uit te betalen. Groot voordeel is dat elke bon gelijk gefotografeerd en meegestuurd kan worden.

Meer over declareren...

De één moet zijn uren declareren een ander kosten of allebei. Als het uren zijn zal er vaak voor getekend moeten worden en voegen we het handtekeningveld toe. Bij kosten vindt men het fijn als er berekeningen aan toegevoegd kunnen worden zoals bij een kilometervergoeding. Dit kan en als het gewenst is maken we ook gelijk een optelsom van alle onkosten bij elkaar. En natuurlijk kan de gebruiker zelf ook een kopie ontvangen.

Werkbon-app

Bolderdijk is overgestapt op de App 'Inform' voor het vastleggen van uitgevoerde werkzaamheden!

Na jarenlang informatie op papier te hebben vastgelegd gaat het nu middels de tablet. Grote bijkomende voordeel is dat eerder ingevoerde data onthouden blijft en dus niet nogmaals opgeschreven hoeft te worden en dat scheelt veel werk.

De App werkt bovendien offline en concepten kun je opslaan.

Meer over de werkbon...

Werkzaamheden en bedrijven verschillen dus iedereen krijgt een werkbon op maat. Meestal wordt er klant- en/of project informatie vastgelegd. Vaak uren soms ook materialen en/of gereden kilometers. Een handtekening van de klant of een foto van de gerealiseerde werkzaamheden tot slot.

Hierna wordt de bon verstuurd en bepaald u wat daarmee gebeurd. Zo kan er een werkbon bij de projectadministratie terecht komen, een aangepaste versie bij de klant en een factuur naar de eigen administratie en die van de klant.Sales-app

Bij Garant beveiliging en services komen de monteurs regelmatig in de gelegenheid om extra werkzaamheden uit te voeren of  te offreren. Kun je ook even.....??

Sinds kort kunnen de monteurs met de sales-app deze extra werkzaamheden vastleggen in een orderbevestiging of in een offerte. Het motto van Garant is werken in vertrouwen maar daarbij is het wel zo fijn om deze extra werkzaamheden op een eerlijke en transparante manier in rekening te brengen!

Meer over direct offreren...

Lijkt u dat ook ideaal? Werkzaamheden vastleggen, druk op de knop en de offerte zit bij uw klant in de mailbox. Wellicht wil de klant wel gelijk tekenen dan maken we er de optie van een opdrachtbevestiging bij. Uiteraard ontvangt u zelf ook een exemplaar of wil u het liever gelijk doorzetten naar een werkbon? Voor Garant volgt een apart instructiedocument bij de aanvraag met foto's en aanwijzingen waar wat moet komen. Er is veel mogelijk. Neem gerust contact met ons op en bespreek hoe uw ideale proces eruit ziet.

Onze formulierservice; direct uw formulier laten maken...

Hoe werkt het?

 

1. noteer uw gegevens en uw wens

 

2. mail doc's naar support@informapp.nl

 

3. ontvang gratis een mock-up

Ons voorstel;

 

1. wij publiceren de mock-up binnen 3-5 dagen

 

2. wij brengen daarbij tegelijk onze offerte uit 

 

3. voor gebruiksfase, zie prijzen en voorwaarden


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bedankt voor uw aanvraag! Wij gaan er een mooie app van maken!