Volledig op maat gemaakt
Maakkosten app € 495
Binnen 5 dagen opgeleverd
Gratis prototype

Werkbon app

Ben jij ook klaar met papieren werkbonnen?

Overbelast papieren werkbonnen

 Wordt de stapel papieren onoverzichtelijk?
 Is de werkbon niet meer te lezen?
 Is de structuur bewaren weleens lastig?
 Doen alle werknemers wat anders?
Is de berg formulieren te groot geworden?

Daarom een werkbon app op maat!

Enkel de velden en de volgorde die men wil
Met een app kun je een werkwijze afdwingen
Digitaal verder kunnen vergroot uw service
Foto’s aan de werkbon toevoegen is ideaal
Er is meer mogelijk met een werkbonapp...

Onze werkbon app werkt eenvoudig! Zowel voor de uitvoerende persoon, als voor degene die het begeleid, als voor de klant. Iedereen weet wat, wanneer, door wie is vastgelegd. En met foto’s voeg je er bewijs aan toe.

Wil je meer informatie?

Laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden via 085-2221669. Liever door ons gebeld worden? Vul dan je telefoonnummer hieronder in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Introductie in 80 seconden!

introductie video uitleg

Ervaar jouw eigen werkbonapp

Klantvoorbeeld

Samsom installaties voert vanuit twee locaties in een groot deel van Nederland dagelijks cv-installaties en onderhoud uit. Ook geven ze adviezen op verduurzaming van cv-installaties. Met Inform hebben ze een app waarmee verschillende werkbonnen snel vastgelegd worden en rapportage direct beschikbaar is.

Nelleke Boele van Samsom Installaties B.V.

Met de introductie van Inform is de belasting op kantoor een stuk minder geworden. We hoeven de monteurs niet meer te vragen om hun bonnen. Bovendien kunnen onze facturen er vlotter uit. Informapp heeft een snelle en goede service. Of ik nu een mailtje of een what’s appje stuur, het wordt direct opgepakt.

Vul dit formulier in en u ontvangt praktijkvoorbeelden uit uw branche

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe het werkt in 3 stappen:

wij bouwen een gratis prototype

Stap 1.
Zet je idee door naar ons,
wij bouwen een prototype

maak samen met ons aanpassingen aan de app om deze door te voeren naar excel

Stap 2.
Jullie testen, we bespreken
de rapportage en maken een offerte

gebruikers

Stap 3.
Na opdracht leveren we snel op,
gebruik via iOS, Android of Web

Maatwerk

Uw eisen en wensen worden volledig vastgelegd

Snelheid

U ontvangt al binnen 1 week uw eigen app op maat

Goedkoop

U betaalt nog geen €500 voor uw eigen app

Gratis prototype

U ontvangt altijd eerst een gratis prototype van ons

Prijzen voor een werkbonapp op maat

De kosten voor het maken van een werkbonapp liggen meestal rond de €495. We maken jouw app op maat en publiceren deze tussentijds, zodat je zelf mee kunt kijken. Het verwerken van jouw feedback is meegenomen in het tarief. Abonnementen omvatten een onbeperkt aantal gebruikers, app toepassingen, functies en export-documenten. De prijzen per maand beginnen al vanaf €45 voor 150 registraties per maand. Ben je benieuwd welk abonnement bij jouw bedrijf past? Bekijk dan hier ons aanbod en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Het implementeren van een werkbonapp

Een werkbonapp is dé app waarin je de uitvoering van werkzaamheden binnen je bedrijf eenvoudig en secuur vast kunt leggen. Dit is een zeer efficiënte manier om gegevens te verzamelen en werkprocessen te verbeteren maar er is meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan informatie uitwisselen met uw bedrijfssoftware zoals u deze gebruikt voor uw boekhouding, werkprocessen of logistiek. Onze partners zijn specialisten op andere terreinen en wij vullen elkaar aan. Wil je de data juist zelf beheren kunnen wij met jou de opties van databronnen bespreken. Gaat het je om het verkrijgen van mooie, op maat gemaakte, rapportage of overzichten of managementinformatie dan bespreken we met u graag onze outputmogelijkheden.

Gratis werkbon app uitproberen

Een goed werkende app is waardevol voor iedereen. Het zorgt voor een betere communicatie tussen je werknemers en maakt het factureren makkelijker. Kortom, een app van Informapp maakt het leven eenvoudiger. Om jou en je werknemers een goed idee te geven van wat we voor jullie maken, kunnen jullie meekijken met de ontwikkeling. Een vrijblijvend prototype kun je hier aanvragen. Dit prototype is geheel gratis en is bedoeld om jou en je werknemers kennis te laten maken met de mogelijkheden die er zijn voor jullie bedrijf. Tijdens deze kennismaking kom je er snel achter of een werkbon app geschikt is voor jouw bedrijf en zul je ervaren dat de voordelen van een app veel toegevoegde waarde bieden.

Het resultaat van samenwerking

Wil je samenwerken met jouw software-leverancier? Gewoon kunnen bellen en direct geholpen worden? Daar staan wij voor! Je bent bij ons de regisseur en bepaalt de functionaliteit en de lay-out van de output. Doordat wij verschillende soorten apps hebben ontwikkeld voor meerdere bedrijven, kunnen wij jou adviseren welke app het beste geschikt is voor jouw situatie. Naast een werkbon app ben je daarom bij ons ook aan het juiste adres voor een opname app, inspectie app, verkoop app, (kilometer)declaratie app of een factuur app.

Contact

Informapp maakt voor ieder bedrijf graag een passende applicatie. Steeds meer bedrijven werken samen met ons aan een efficiëntere vorm van zakendoen. Ook enthousiast geworden? Vul dan onderstaand formulier in voor een prototype of vraag hier je gratis prototype aan. Wil je toch liever eerst meer weten over ons of over onze werkwijze? We beantwoorden graag je vragen, dus neem gerust contact met ons op.

Wat is een werkbonapp?

Met een werkbon app houdt u de gepresteerde uren, verbruikte materialen en verrichte werkzaamheden op nauwkeurige wijze bij. De werkbon wordt vaak ter plaatse – bij de klant – ingevuld op basis van de verrichte werkzaamheden. Dit kan gewoon op de tablet of smartphone. De klant dient de bon digitaal te ondertekenen, waarna de bon de basis vormt voor de factuur.

Wat is het voordeel van een werkbonapp?

Weten wat, hoe, hoe lang en met welke materialen u en/of uw mensen iets hebben gedaan – dát is natuurlijk hartstikke handig. Toch werkt een systeem met losse, papieren werkbonnen verre van ideaal. Bonnen willen nog wel eens zoek raken. Met een werkbonapp heeft u alle bonnen digitaal op één plek, werkt u efficiënter en behoudt u het overzicht. Dat scheelt u een hoop tijd en gedoe.

Wat kost een werkbonapp op maat?

Gemiddeld genomen kost een maatwerk werkbonapp zo’n €495. Maar let op: dit is een gemiddelde – de daadwerkelijke prijs kan hoger of lager uitvallen. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg.

Waar kan ik een werkbonapp op maat laten ontwikkelen?

Bij Informapp! Wij ontwikkelen een werkbonapp om maat voor u en leveren het prototype binnen 5 werkdagen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laat hier jouw prototype maken!