Volledig op maat gemaakt
Maakkosten app € 495
Binnen 5 dagen opgeleverd
Gratis prototype

Werkbon app

Overbelast papieren werkbonnen

Ben jij ook klaar met papieren werkbonnen?

 Wordt de stapel papieren onoverzichtelijk?
 Is de werkbon niet meer te lezen?
 Is de structuur bewaren weleens lastig?
 Doen alle werknemers wat anders?
Is de berg formulieren te groot geworden?

Daarom een werkbon app op maat!

Enkel de velden en de volgorde die men wil
Met een app kun je een werkwijze afdwingen
Digitaal verder kunnen vergroot uw service
Foto’s aan de werkbon toevoegen is ideaal
Er is meer mogelijk met een werkbonapp...

Werkbon pagina - app maakt werkbon

Onze werkbon app werkt eenvoudig! Zowel voor de uitvoerende persoon, als voor degene die het begeleid, als voor de klant. Iedereen weet wat, wanneer, door wie is vastgelegd. En met foto’s voeg je er bewijs aan toe.

Ervaar jouw eigen werkbonapp

Klantvoorbeeld

Samsom installaties voert vanuit twee locaties in een groot deel van Nederland dagelijks cv-installaties en onderhoud uit. Ook geven ze adviezen op verduurzaming van cv-installaties. Met Inform hebben ze een app waarmee verschillende werkbonnen snel vastgelegd worden en rapportage direct beschikbaar is.

Nelleke Boele van Samsom Installaties B.V.

Met de introductie van Inform is de belasting op kantoor een stuk minder geworden. We hoeven de monteurs niet meer te vragen om hun bonnen. Bovendien kunnen onze facturen er vlotter uit. Informapp heeft een snelle en goede service. Of ik nu een mailtje of een what’s appje stuur, het wordt direct opgepakt.

Klantvoorbeeld

Proned is specialist op gebied van reinigen en beschermen van objecten zoals ook het verwijderen van graffiti ’s. Middels 'Inform' kunnen medewerkers nu direct hun werkzaamheden en uren doorgeven in 1 app. Voorheen waren hiervoor 8 verschillende papieren werkbonnen, nu 1 werkbon app. De communicatie vindt nu direct plaats en is compleet. Men hoeft geen papieren meer naar kantoor te brengen en administratie kan gelijk en nauwkeurig verder met factureren.

Klant aan het woord

Onze adviseur www.trouve.nl kwam op het idee om onze medewerkers met een app hun werkzaamheden vast te laten leggen. De communicatie vindt nu direct plaats en is compleet. Men hoeft geen papieren meer naar kantoor te brengen en administratie kan gelijk en nauwkeurig factureren.

Vul dit formulier in en u ontvangt praktijkvoorbeelden uit uw branche

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe het werkt in 3 stappen:

wij bouwen een gratis prototype

Stap 1.
Zet je idee door naar ons,
wij bouwen een prototype

maak samen met ons aanpassingen aan de app om deze door te voeren naar excel

Stap 2.
Jullie testen, we bespreken
de rapportage en maken een offerte

gebruikers

Stap 3.
Na opdracht leveren we snel op,
gebruik via iOS, Android of Web

Maatwerk

Uw eisen en wensen worden volledig vastgelegd

Snelheid

U ontvangt al binnen 1 week uw eigen app op maat

Goedkoop

U betaalt nog geen €500 voor uw eigen app

Gratis prototype

U ontvangt altijd eerst een gratis prototype van ons

Het implementeren van een werkbonapp

Een werkbonapp is dé app waarin je de uitvoering van werkzaamheden binnen je bedrijf eenvoudig en secuur vast kunt leggen. Dit is een zeer efficiënte manier om gegevens te verzamelen en werkprocessen te verbeteren maar er is meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan informatie uitwisselen met uw bedrijfssoftware zoals u deze gebruikt voor uw boekhouding, werkprocessen of logistiek. Onze partners zijn specialisten op andere terreinen en wij vullen elkaar aan. Wil je de data juist zelf beheren kunnen wij met jou de opties van databronnen bespreken. Gaat het je om het verkrijgen van mooie, op maat gemaakte, rapportage of overzichten of managementinformatie dan bespreken we met u graag onze outputmogelijkheden.

Het resultaat van samenwerking

Wil je samenwerken met jouw software-leverancier? Gewoon kunnen bellen en direct geholpen worden? Daar staan wij voor! Je bent bij ons de regisseur en bepaalt de functionaliteit en de lay-out van de output. Naast een werkbon app ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een opname app, inspectie app, verkoop app, (kilometer)declaratie app of een factuur app.

Laat hier jouw prototype maken!