Exact Online app

Je ‘eigen app’ gekoppeld aan Exact Online?

Dat kan! Informapp bouwt apps op maat tegen een scherpe prijs. Vooraf krijg je geheel gratis een prototype zodat we goed over de inhoud kunnen spreken. Daarna ontvangt je een prijsvoorstel en bouwen wij jouw (evt. meerdere) toepassing(en). Zelf bepaal je wie waar toegang toe heeft.

telefoon-whatsapp-icon

085-2221669

Wat halen we op uit jouw administratie?

klanten
projecten
artikelen
medewerkers
grondstoffen

Exact online informapp

Exact online koppeling

Maak je gebruik van Exact online om inzicht te krijgen in jouw online boekouden en zou je deze service willen uitbreiden? Dat kan! Wij koppelen jouw eigen op maat gemaakte app aan de Exact online API en zorgen ervoor dat deze programma’s informatie kunnen uitwisselen. Wij halen met de app informatie op over klanten, projecten, artikelen, medewerkers, etc. zodat deze kunnen worden aangevuld en weer worden weggeschreven in uw Exact online boekhoudpakket. Al uw informatie is nu gemakkelijk in te zien en geautomatiseerd in uw eigen online platform of uw Exact online app. Het vastleggen, registreren en inzien van bedrijfsgegevens is nog nooit zo makkelijk geweest!

Over Exact Online

Exact is marktleider in business software in de Benelux. Je kunt bij Exact terecht voor al je boekhoud (facturen), financiële, ERP, HRM en CRM processen. Upload gemakkelijk foto's en scan gemakkelijk factureren in waardoor werken veel efficiënter wordt. Daarnaast bieden ze branche oplossingen. Sinds 1984 heeft Exact al meer dan 500.000 ondernemers geholpen. Dit doen ze met zo’n 1.400 specialisten en een netwerk aan ICT-partners en accountants.

Over de samenwerking

Exact heeft op gebied van boekhouden 2 hoofdproducten; Exact Online en Exact Globe. We hebben besloten in de samenwerking eerst Exact Online te koppelen. Middels de integratie met Exact online kunnen we informatie halen uit Exact online en er in wegschrijven. Wil je meer weten? Bel of mail ons! Of vraag een vrijblijvend prototype aan.

Altijd een app op maat

Exact Online app van Informapp

Om welk proces het ook gaat…wij maken jouw app op maat en halen die informatie op die je wilt. Wil je het resultaat terugsturen naar Exact Online, ook dat is mogelijk te maken!

Op de hoogte blijven van leuke apps voor je branche, functie en/of gekoppeld aan Exact Online? Laat hier je mailadres achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat hier kosteloos jouw prototype app maken