Declaratie app

Word je ook zo gek van al die losse bonnetjes? Declaraties kunnen behoorlijk wat zorgen met zich mee brengen. Hier een bonnetje, daar een bonnetje. En van wie waren die tankbon en die lunchbon nou? Soms is het best even heel chaotisch en snak je als manager naar meer overzicht bij de declaraties. Je kunt je hart ophalen. Informapp kan namelijk een declaratie app voor je ontwikkelen waarin je alle kostenposten invoert. Dit doen we geheel op maat, binnen 3-5 werkdagen, tegen een scherpe prijs. Wat wil je nog meer!?

Wordt u ook gek van al die losse bonnetjes?

image (1)
  • Een inspectierapport voor de klant en/of de interne organisatie
  • Een keuringsrapport voor een instantie
  • Een vastlegging t.b.v. een normering (NEN, ISO, etc.)
  • Een offerte of werkbon voor het oplossen van aangetroffen mankementen
  • Of een combinatie van bovenstaande of iets heel anders kan ook…
Wij bouwen jouw app binnen 1 week!

Klantvoorbeeld

2Educate is één de klanten voor wie wij een declaratie app op maat hebben gemaakt. Dit bedrijf detacheert docenten op flexibele basis. Soms worden lessen overgenomen, maar het komt ook wel eens voor dat er een tekort is aan docenten.

Tom Jansen, 2Educate:

“Vanaf nu declareren docenten hun uren en onkosten met de declaratie app. Dagelijks noteren en eens per maand indienen. Zodoende weet de administratie precies wat te factureren en wat uit te betalen. Groot voordeel is dat elke bon gelijk gefotografeerd en meegestuurd kan worden. Niets meer per post.”

Laat ons een declaratie app voor je op maat maken

Ben jij enthousiast en kun je niet wachten om al dat gedoe met papieren bonnetjes achter je te laten voor het declareren? Neem dan gerust contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden voor een declaratie app. Alle  ondernemingen kunnen bij ons voordelig terecht voor een eigen app die digitaal alle administratie bijhoudt.

Een declaratie app in 3 stappen

Als je door ons een declaratie app op maat wilt laten bouwen, bepaal jij zelf welke functies de app krijgt. Geef het gerust aan ons door als je bepaalde functies wenst. Wij helpen je hierbij aangezien we dit dagelijks doen. Maar jij houdt als manager de regie. Het bouwen en implementeren van de declaratie app gaat in 3 stappen. Het hoeft niet lastig te zijn!

image (24)
  1. In overleg wordt de app door ons ontworpen op basis van de functionaliteiten die jij in de declaratie app wenst. Wij publiceren dit vervolgens in de app ‘Inform’.
image (25)

2. Je kunt zoveel gebruikers toevoegen als je wilt. Iedere gebruiker kan de app digitaal bekijken in zowel mobiele apparaten als via desktop. De app werkt online én offline.

image (26)

3. Je gebruikt de app inmiddels een tijdje en bent blij met de realtime data, directe digitale verwerking van declaraties, de lage kosten en hoge efficiency van de app!

Software op maat hoeft niet duur te zijn!

Het hoeft niet lastig te zijn

image (39)Informapp helpt jou en andere bedrijven of zzp’ers graag om werkprocessen te vergemakkelijken en je het overzicht te bieden waar je behoefte aan hebt. Wij zorgen dat jij de administratie zonder kopzorgen op orde hebt en niet meer in de weer bent met reiskosten vergoedingen, losse bonnetjes en meer. De declaratie app werkt digitaal. Wij zorgen ervoor dat je vanuit beide stores (Google play & App Store) toegang hebt tot de app. Misschien wil je ook een systeem waarin je het uitbetalen van declaraties kunt bijhouden, ook dat kan.

Maatwerk voor een scherpe prijs

Wij denken graag met je mee en kunnen binnen 3 tot 5 dagen een app voor jou op maat maken. Er zijn brede integraties en andere opties mogelijk. Wij bouwen een declaratie app (of andere app) tegen scherpe prijzen en gaan altijd voor maatwerk. Declareren was nog nooit zo simpel voor jouw collega’s en de administratie nog nooit zo overzichtelijk voor jou als manager!

Software die voor jou werkt

Wanneer je geen sales app wenst maar wel een andere app zoekt voor het vergemakkelijken van werkprocessen kun je ook bij ons terecht. Kijk hiervoor ook eens naar onze andere toepassingen:

Bekijk ook eens:

We gaan er een mooie app van maken. Ervaar het zelf!