Voorwaarden

Inform is een product, net zoals informapp.nl. Daarnaast bieden wij een dienst vanuit het bedrijf Connect Development b.v. Inform kent drie onderdelen waar voorwaarden op van toepassing zijn. Zo zijn er voorwaarden welke betrekking hebben op het gebruik van het bedrijfsaccount. Voorwaarden welke gelden voor de gebruikers van de app en voorwaarden die betrekking hebben op de dienstverlening die wij leveren. Hieronder vindt u de voorwaarden terug maar het akkoord geeft u wanneer u gebruik begint te maken van het bedrijfsaccount dan wel van de app.

image

Voorwaarden voor het gebruik van onze dienstverlening

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door ons geleverde diensten en dus niet van toepassing op de door ons geleverde software. Deze voorwaarden dient men eveneens te accorderen bij het openen van het bedrijfsaccount.
Nederland ICT Voorwaarden 2014 - NL.pdf
Adobe Acrobat document 369.3 KB

image

De Privacy Policy is van toepassing op het gebruik van de App 'Inform' en Informapp.nl

Deze Privacy Policy dient elke gebruiker te accepteren bij het downloaden van de App uit de store. Ook dient de organisatie die een account aanmaakt op www.informapp.nl deze Privacy Policy te accepteren.
PrivacyPolicy.pdf
Adobe Acrobat document 51.6 KB

image

De End User Agreement is van toepassing op het gebruik van de App 'Inform' en Informapp.nl

Deze End User Agreement dient elke gebruiker te accepteren bij het downloaden van de App uit de store. Ook dient de organisatie die een account aanmaakt op www.informapp.nl deze End User Agreement te accepteren.
EndUserAgreement.pdf
Adobe Acrobat document 118.2 KB

Vraag een vrijblijvend prototype aan