Voorwaarden

Inform is een product, net zoals informapp.nl. Daarnaast bieden wij een dienst vanuit het bedrijf Connect Development b.v. Inform kent drie onderdelen waar voorwaarden op van toepassing zijn. Zo zijn er voorwaarden welke betrekking hebben op het gebruik van het bedrijfsaccount. Voorwaarden welke gelden voor de gebruikers van de app en voorwaarden die betrekking hebben op de dienstverlening die wij leveren. Hieronder vindt u de voorwaarden terug maar het akkoord geeft u wanneer u gebruik begint te maken van het bedrijfsaccount dan wel van de app.

image

Algemene voorwaarden Informapp b.v.

Deze algemene voorwaarden zijn een kopie van de door NL Digital opgestelde voorwaarden en van toepassing op de door Informapp b.v. geleverde diensten. Naast de algemene voorwaarden zijn ook de verwerkersovereenkomst en de privacy statement van toepassing op onze dienstverlening. De gebruikersovereenkomst is van toepassing op het geleverd product.
Adobe Acrobat document 326 KB

image

Verwerkersovereenkomst en privacy policy Informapp b.v.

Deze verwerkersovereenkomst en privacy policy zijn van toepassing op de dienstverlening van Informapp b.v. Daarnaast zijn de algemene voorwaarden van toepassing op onze dienstverlening. De gebruikersovereenkomst is van toepassing op het geleverd product.
Adobe Acrobat document 224 KB

image

De End User Agreement is van toepassing op het gebruik van de App 'Inform' en Informapp.nl

Deze End User Agreement dient elke gebruiker te accepteren bij het downloaden van de App uit de store. Ook dient de organisatie die een account aanmaakt op www.informapp.nl deze End User Agreement te accepteren.
EndUserAgreement.pdf
Adobe Acrobat document 118.2 KB

Vraag een vrijblijvend prototype aan