Claever systems

Een app op maat gekoppeld aan Claever systems

Claever systems en Informapp hebben de handen in een geslagen. Informapp bouwt apps op maat tegen een scherpe prijs en Claever systems zorgt dat de data goed verwerkt wordt in uw bedrijfssoftware. Vooraf krijg je geheel gratis een prototype app zodat we goed over de inhoud kunnen spreken. Daarna betrekken we Claever systems en ontvang je een prijsvoorstel. Bij akkoord bouwen wij jouw toepassing(en) waarbij jezelf de regisseur blijft.

telefoon-whatsapp-icon

085-2221669

Wat halen we op uit jouw administratie?

klanten
Leveringen
Artikelen
Ritlijsten
Voorraden
Afbeeldingen
Etcetera...

claever-informapp

Over Claever Systems

Claever Systems is een veelzijdig bedrijf die hun klanten voorziet van software en service voor de voedsel- en viswerkende industrie. Daarnaast bieden hun specialisten hulp aan hun klanten omtrent kostenbesparing, relatiebeheer, verbeteren van voedselveiligheid, etc. Dit realiseren zij door het koppelen van de beste software met de beste business processen.

Over de samenwerking

In 2020 kwamen we als bedrijven elkaar voor het eerst tegen en zagen direct in dat samenwerken een voordeel zou zijn voor de klanten van Claever Systems. Doen waar je goed in bent is het motto. Informapp is sterk in het op maat maken van apps tegen acceptabele prijzen. Dat gekoppeld met de automatiseringskennnis van Claever systems in de branche is uniek. Wij staan samen voor u klaar!

Door samenwerking sterker

Voorbeeld Garant Offerte Systeem

Garant heeft een offerte- annex orderapp van Informapp in gebruik genomen. Hiermee kan de monteur zelf eenvoudig offertes maken of meerwerk vastleggen

Op de hoogte blijven van leuke apps voor de installatiebranche en/of gekoppeld aan Syntess? Laat hier uw mailadres achter

Laat hier kosteloos uw prototype app maken