Syntess App

Wil je je ‘eigen app’ gekoppeld aan Syntess?

Dat kan! Informapp bouwt apps voor de installatietechniek op maat tegen een scherpe prijs. Vooraf krijg je een vrijblijvend prototype en een prijsvoorstel. Bouwen we meerdere app-toepassingen dan kun je middels gebruikersbeheer zelf bepalen wie tot welke app toegang krijgt.

telefoon-whatsapp-icon

085-2221669

Data ophalen zoals:

Klantinformatie
Projectinformatie
Materiaalinformatie
Installaties
Artikelen

Informapp - NEN app normen3

Over Syntess

Syntess Software is ontstaan vanuit een installatiebedrijf en bestaat al sinds 1987. Sinds die tijd hebben ze ruim 4.000 succesvolle implementaties verzorgd in de installatietechniek. Inclusief integratie tussen boekhouding, projectadministratie, service & onderhoud.

Over de integratie

Er zijn meerdere manieren om data uit Syntess te krijgen als data in Syntess weg te schrijven. We hebben voor een veilige uitwisseling tevens een communicatietool ontwikkelt. Resultaat is dat u middels onze Syntess app uw Atrium kunt verrijken en documenten of overzichten kunt delen. Vraag hier naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvend prototype aan.

Door samenwerking sterker

Voorbeeld Garant Offerte Systeem

Garant heeft een offerte- annex orderapp van Informapp in gebruik genomen. Hiermee kan de monteur zelf eenvoudig offertes maken of meerwerk vastleggen

Op de hoogte blijven van leuke apps voor de installatiebranche en/of gekoppeld aan Syntess? Laat hier je mailadres achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat hier kosteloos je prototype app maken