Twinfield app

Wil je een ‘eigen app’ gekoppeld aan Twinfield?

Dat kan! Informapp bouwt apps op maat tegen een scherpe prijs. Vooraf krijg je een vrijblijvend prototype en een prijsvoorstel. Na een goede afstemming bouwen we één of meerdere app-toepassingen en dan kun je middels gebruikersbeheer zelf bepalen wie tot welke app toegang krijgt.

telefoon-whatsapp-icon

085-2221669

Wat halen we op uit jouw administratie?

klanten
projecten
materialen
medewerkers
afbeeldingen

Twinfield Informapp

Over Twinfield

Twinfield is onderdeel van WoltersKluwer. Wolters Kluwer is wereldwijd een van de grootste aanbieders van informatie en tools voor accountants, fiscale- en financiële professionals. Elke dag werken honderdduizend vakmensen over de hele wereld met deze software in tal van branches. Hun motto is ‘Boekhouden met passie’.

Over de samenwerking

Twinfield en Informapp vullen elkaar optimaal aan. Wolters Kluwer heeft met Twinfield een topproduct toepasbaar op vele branches. Informapp is ook toepasbaar op elke branche en voor elk vraagstuk bieden wij een oplossing. Dankzij de integratie kunnen gegevens uitgewisseld worden. Wil je meer over onze software weten? Bel of mail ons. Of vraag een vrijblijvend prototype aan.

Door samenwerking sterker

Twinfield app van Informapp

Om welk proces het ook gaat….wij maken je app op maat en halen die informatie op die nodig is. Het resultaat kunnen we desgewenst terugsturen naar Twinfield.

Op de hoogte blijven van leuke apps m.b.t. je branche, je functie en/of gekoppeld aan Twinfield? Laat hier je mailadres achter…

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat hier kosteloos je prototype app maken