Wij bouwen apps op maat

Wil je een app om informatie binnen jouw organisatie mee vast te leggen of om informatie te delen? Wij bouwen het voor je. Hiermee bieden wij een versnelling in jullie innovatie op een betaalbare manier. De informatie kan vervolgens verwerkt worden in een document, mail, factuur of andere software. Waar kies jij voor?

Wij helpen jouw bedrijf met innoveren door digitalisering!

Onze unieke werkwijkze maakt het mogelijk om voor nog geen € 500 een app voor u op maat te ontwikkelen! goedkoop én snel!

Ontwikkeling van handige app
Digitalisering

Wij helpen je graag met praktische apps, applicaties en koppelingen met jouw bestaande systemen

Begin met een gratis prototype app!

image (2)-min

Iets vastleggen

Wil je iets vastleggen? Een werkbon, levering, order, publiek of voor besloten kring? Dit kan via de app ‘Inform’ of via een weblink, overal en altijd!

image-min

Informatie sturen

Je kunt informatie sturen aan de app-gebruikers en/of hen informatie laten aanleveren. Online en offline te gebruiken.

image (1)-min

Zelf regisseren

Inform bouwt het formulier en jij bent de regisseur. Het formulier heeft jouw identiteit, logo en kleuren. Jij bepaalt wie waar toegang toe heeft.

Meer weten? Benieuwd naar praktijkvoorbeelden op uw gebied?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De mogelijkheden

Inform biedt verschillende mogelijkheden aan de voorkant en aan de achterkant. Relevante data kunnen wij ophalen, zoals uit Excel of Google-sheets of middels een Webservice of onze Informtool. Als er een registratie wordt gedaan kan dit resulteren in een PDF- bestand, MS Word- of Excelbestand of een vervolgformulier. Integratiemogelijkheden zijn er ook.

introductie video uitleg
app in gebruik
gebruikers aan de slag

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je alles efficiënter hebben en komt nu niet alles op tijd binnen? Dan is Inform wat voor jou. Je kunt ons precies vertellen wat je met de toepassing wilt, want wij bouwen de app op maat. Je bent dus als het ware zelf regisseur, want al jouw wensen worden erin verwerkt.

Vraag een vrijblijvend prototype aan