Blogs De effectiviteit van een werkbon app

Naast dat wij jou helpen informatie te delen binnen je organisatie delen wij óók graag informatie van onze organisatie met jou. Hieronder kun je verschillende blogs vinden met informatie over ons werk en ons werkgebied.

telefoon3schermen

De effectiviteit van een werkbon app

De effectiviteit van een werkbon app

Als ondernemer wil je niet alleen maar moet je ook innoveren. Veel daarvan verloopt via software. Software maakt je processen efficiënter, verlaagt kosten en vergroot je service. Zo kun je een klant al een deel van je administratie toebedelen door een aanvraag in te laten vullen op je website. Zo’n aanvraag resulteert dan in een werkopdracht en loopt vervolgens in elke fase/proces door. Althans daarin kunnen we u helpen.

Op maat maar toch niet duur

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke processen. Ook al zijn producten soms vergelijkbaar is de wijze waarop ze tot stand komen eigenlijk altijd verschillend. Het is daarom belangrijk dat software goed aansluit op de werkprocessen. Maar denk ook aan de rollen, rechten en verantwoordelijkheden van betrokkenen zoals medewerkers, klanten, partners en leveranciers. Dankzij middleware hoeft software niet meer zo duur te zijn. Hier liggen kansen voor het MKB+.

Een tweede belangrijk aspect is het uiterlijk. Het is essentieel dat een offerte, rapport of factuur er professioneel uitziet en niet alleen inhoudelijk klopt. Het is immers je visitekaartje. Documenten met afbeeldingen erin kost vaak veel tijd om op te maken maar als het een bijproduct is van je geautomatiseerde werkprocessen, is het dat niet.

De digitale werkbon

Een digitale werkbon kan voor ieder anders zijn. Vaste prijzen voor dienstverlening of op basis van urenregistratie. Materialen op basis van inkoopprijzen of tegen een vast tarief. Er kunnen heel veel verschillen zijn en daarom is maatwerk vaak het antwoord. Onze digitale werkbon is flexibel en kan bovendien in verschillende uitvoeringen opgezet worden. Elk proces zijn eigen werkbon biedt de ultieme flexibiliteit maar stroomlijnt toch de processen en resulteert in de gewenste documenten. Ook kan dankzij digitalisering de data anders ingezet worden zoals bijvoorbeeld voor het tonen van realtime managementinformatie. Informapp kan u de gewenste KPI’s in dashboards tonen in Excel of in PowerBI.

Integratie

Een ander aspect van de slimme werkbon is het integreren binnen uw bedrijfsomgeving. Natuurlijk kan het stand alone prima functioneren. Toch is er vaak een leidend systeem waarin bijvoorbeeld producten, artikelen, prijzen, medewerkers, projecten, etc. vastgelegd worden. Deze kunnen veelal gekoppeld worden.

Integratie kan soms ingewikkeld zijn maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Bespaar uzelf tijd en overleg met ons wat uw wensen zijn en waar uw data vandaan moet komen en/of heen moet gaan. We zijn juist op dit onderdeel specialist en bekend met veel systemen.

Informapp levert apps in twee categorieën, registratie apps zoals werkbonnen maar ook inspectie, opname, oplevering, inbedrijfstelling, werkplekinspectie, etc. De tweede categorie is communicatie apps zoals een project app, personeels app, toolbox app, werkplekintroductie, declaratie of km-registratie apps. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

 

Groeten Hessel

Share this story: