Blogs Een werkbonapp werkt!

Naast dat wij jou helpen informatie te delen binnen je organisatie delen wij óók graag informatie van onze organisatie met jou. Hieronder kun je verschillende blogs vinden met informatie over ons werk en ons werkgebied.

gebruikers

Een werkbonapp werkt!

Laat software voor je werken met een ‘eenvoudige’ app!

Wauw wat een ontwikkelingen volgen elkaar op. Tien jaar geleden waren er nog nauwelijks apps in het zakelijke bestaan. Nu lijkt alles wel te kunnen. Softwaresystemen worden als een netwerk aan elkaar geknoopt en systemen worden steeds slimmer. Artificiële Intelligentie, machine en selflearning is uit de kinderschoenen gestapt. En een dikke portemonnee hoef je al niet meer mee te brengen. Maar vrees voor abonnementen moet je ook niet hebben. Het is de vraag hoe lang nog zijn wij zelf slimmer dan de systemen die we bouwen. De schaakcomputer kunnen we immers al een tijdje niet meer verslaan.

 

Werkbon app

Voorheen verving je bij een werkbon app het papieren formulier door een digitale. Maar nu gaan de mogelijkheden veel verder. Een bepaalde status in je ERP kan al automatisch een pushnotificatie in je werkbon app betekenen. Ga je er mee aan de slag dan is de app al (deels) ingevuld en herinnert je automatisch als je je handelingen nog niet hebt afgerond. Daarnaast weet de app al waar het de data heen moet schrijven en/of welk opvolgend proces opgestart moet worden. Het is dus veel meer dan alleen van papier naar mobiel.

 

Alleen een digitale werkbon?

Daarnaast is het mogelijk om processen in elkaar te schuiven. Een registratie in een werkbonapp kan bijvoorbeeld resulteren in een combinatie van;

  • Werkvoorbereider ontvangt de werkbonnen;
  • Klant ontvangt een opleveringsdocument;
  • Administratie ontvangt de factuur zoals deze verstuurd is/kan worden;
  • Magazijn verneemt welke artikelen zijn gebruikt;
  • Projectleider ontvangt in zijn app ‘de gereedstaande oplevering’
  • En eigenlijk is er nog veel meer mogelijk…

 

Bent u benieuwd of dit ook voor uw organisatie haalbaar is?

Want natuurlijk is het ook afhankelijk van de systemen die al in gebruik zijn genomen. Niet alle systemen zijn even goed voorbereid om mee te communiceren. Branchesystemen voor de bouw, installatietechniek, industrie of andere sectoren zijn er in verschillende soorten en maten. Maar neem eens contact op! We vertellen graag wat we weten.

Share this story: