Werkbonapp

Wil jij graag op administratief gebied meer overzicht en minder papier (verspillen)? Ben jij op zoek naar een bedrijf dat voor jou een werkbonapp kan ontwikkelen in korte tijd? InformApp bouwt diverse apps en kan voor jou binnen één week een app bouwen. Deze app is dé digitale oplossing voor de papieren werkbon. Als ondernemer of zzp’er heb je vast met veel administratie, contracten en werkbonnen te maken.

Bent u ook klaar met papieren werkbonnen?

image
 • Een eigen app voor werkbonnen creëert overzicht.
 • Opdrachten inplannen en uitvoeren was nog nooit zo makkelijk
 • Overal en altijd, offline en Online
 • Een eigen app laat je gehele buitendienst efficiënt kan werken.
Wij bouwen jouw app binnen 1 week!

Klantvoorbeeld

Proned is specialist op gebied van reinigen en beschermen van objecten zoals ook het verwijderen van graffiti ’s. Middels 'Inform' kunnen medewerkers nu direct hun werkzaamheden en uren doorgeven in 1 app. Voorheen waren hiervoor 8 verschillende papieren werkbonnen, nu 1 werkbon app. De communicatie vindt nu direct plaats en is compleet. Men hoeft geen papieren meer naar kantoor te brengen en administratie kan gelijk en nauwkeurig verder met factureren.

Klant aan het woord

Onze adviseur www.trouve.nl kwam op het idee om onze medewerkers met een app hun werkzaamheden vast te laten leggen. De communicatie vindt nu direct plaats en is compleet. Men hoeft geen papieren meer naar kantoor te brengen en administratie kan gelijk en nauwkeurig factureren.

Ervaar de werkbonapp zelf

Wil jij als manager gauw zelf aan de slag kunnen met je eigen werkbonapp en alle werkbonnen makkelijk op één plek beheren? Voor meer informatie of het direct inrichten van jouw eigen app kun je contact met ons opnemen.

Hoe werkt het? In 3 stappen

Zeg het verwerken van papieren werkbonnen aan het eind van de werkdag maar gedag. Met jouw eigen werkbonapp van Informapp wordt alles een stuk makkelijker en aangenamer. Maar wat kun je nou precies met de app die wij van Informapp voor jou op maat kunnen bouwen? Software op maat hoeft niet duur te zijn. We leggen het onderstaand uit.

image (24)

1. Zeer gebruiksvriendelijk te gebruiken. Jij bepaalt de functionaliteiten van je eigen app en wij verwerken die in de app 'Inform'. Zo heb jij jouw eigen app met diverse objecten beschikbaar als mobiele app als via een webapp.

image (25)

2. Je kunt allerlei gebruikers toevoegen aan de app. Zij kunnen via hun mobiele app zowel online als offline aanpassingen doen in deze app.

image (26)

3. Jij bent blij met realtime data, een directe digitale verwerking van werkbonnen, lage kosten en een hoge efficiency.

Software op maat hoeft niet duur te zijn!

Het hoeft niet lastig te zijn

image (28)Een eigen werkbonapp in het leven roepen is vooral gewoon heel makkelijk. Voorop staat dat werken met deze app je meer tijd (efficiëntie) en overzicht geeft. Maar er zijn meer voordelen van het gebruik van een app voor de werkbonnen:

 • Het is zeer eenvoudig in gebruik;
 • Het scheelt tijd, waardoor jij fijn efficiënt kunt werken;
 • De werkbonapp wordt speciaal voor jou op maat gemaakt (eigen huisstijl);
 • je hebt meer overzicht;
 • Het is kostenbesparend;
 • Het is een stuk milieuvriendelijker: je gaat papierloos werken, dus geen papierverspilling meer!;
 • Het is transparant en je hebt alles direct digitaal;
 • Je kunt geen werkbonnen meer verliezen;
 • Het staat professioneel;
 • Jouw eigen app hebben is zo overzichtelijk als maar kan!

Scherpe prijs maar toch maatwerk

Lijkt het jou wel wat om in een werkbonapp jouw objecten te beheren en opdrachten via de app uit te laten voeren door de buitendienst? Binnen 3 tot 5 dagen hebben wij voor jou een app op maat gemaakt. De app is op prijs aan te vragen. We kunnen je na je wensen te hebben besproken een offerte voor de software met prijs geven. Je ontvangt bij de oplevering altijd een app met handleiding én we geven je een snelstart.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag alles over je mogelijkheden.

Software die voor jou werkt

Wanneer je geen werkbon app wenst maar wel een andere app zoekt voor het vergemakkelijken van werkprocessen kun je ook bij ons terecht. Kijk hiervoor ook eens naar onze andere toepassingen:

Bekijk ook eens:

We gaan er een mooie app van maken. Ervaar het zelf!