Visma App

Wil je een ‘eigen app’ gekoppeld aan Visma?

Dat kan! Informapp bouwt apps op maat tegen een scherpe prijs. Na overeenkomst bouwen we één of meerdere app-toepassingen, en dan kun je middels gebruikersbeheer zelf bepalen wie tot welke app toegang krijgt.

telefoon-whatsapp-icon

085-2221669

Wat halen we op uit jouw administratie?

klanten
projecten
artikelen
medewerkers
grondstoffen

accountview informapp

Over Visma en Accountview

Visma is leverancier van cloudsoftware die bedrijfsprocessen digitaliseert en vereenvoudigt. Het is daarbij de trotse sponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams. Deze atleten streven elke dag naar maximale prestaties en vormen samen een winnend team. Daarnaast willen ze hun klanten ook helpen om maximaal te presteren. De software is handig voor jouw personeel om ze te helpen bij facturen en hrm.

Over de samenwerking

Visma en Informapp vullen elkaar optimaal aan. Het heeft namelijk met Visma.net en met Accountview twee topproducten toepasbaar op vele branches. Informapp is ook toepasbaar op elke branche en elk vraagstuk. Dankzij de integratie kunnen gegevens uitgewisseld worden. Wil je meer weten? Bel of mail ons. Of vraag een vrijblijvend prototype aan.

Door samenwerking sterker

Visma app van Informapp

Om welk proces het ook gaat….wij maken je app op maat en halen die informatie op die nodig is. Het resultaat kunnen we desgewenst terugsturen naar Visma of Accountview.

Op de hoogte blijven van leuke apps m.b.t. je branche, je functie en/of gekoppeld aan Visma.net of Accountview? Laat hier je mailadres achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat hier kosteloos je prototype app maken