Prototype app

Een vrijblijvend prototype van je eigen app, wie wil dat nou niet?

Binnen elke organisatie zijn er altijd tal van werkzaamheden die dagelijks plaatsvinden. Veel van deze werkzaamheden zijn door de jaren heen een automatisme geworden. Toch is er ook altijd werk wat effectiever kan of beter geoptimaliseerd zou kunnen worden. Bij deze activiteiten komt Informapp in de picture. Wij helpen je graag met alles wat beter kan binnen jouw bedrijf of in contact met je klanten, partners of leveranciers!

Een goed werkende app is waardevol voor iedereen. Het zorgt bijvoorbeeld voor een betere communicatie tussen je werknemers, maak het factureren makkelijker of zorgt dat er nooit meer wat fout gaat met urenregistratie of declaratie. Kortom, onze app biedt veel mogelijkheden van een Werkbon App, Inspectie app of Personeels App of je eigen ... ... App.

Om jou en je bedrijf een goed inzicht te geven in wat we voor je bouwen, kun je meekijken met de ontwikkeling. Een vrijblijvend prototype is hieronder aan te vragen! Dit prototype is geheel gratis en is bedoeld om jou en je werknemers kennis te laten maken met de kansen die er zijn voor jouw bedrijf.