Prijzen

brick

Bouwen (v.a. € 195)

Het tarief voor het bouwen van een eenvoudig formulier is € 195. Indien we meer tijd nodig hebben zullen we een aangepast voorstel doen. registratie-pdf en mail worden standaard geleverd.
Het tarief voor het wijzigen van een formulier is meestal € 50. Echter indien een wijziging erg ingrijpend is zullen we uw akkoord vragen op een ander tarief.

Zonder uw akkoord zullen wij nooit een opdracht aanvangen. Op dit moment leveren wij de formulieren gemiddeld binnen 5 werkdagen op. Verstrekte opdrachten worden van uw tegoed afgeschreven. Indien uw tegoed niet toereikend is ontvangt u van ons een bericht.

sheetaa

Abonnement (v.a. € 20)

Het abonnement is gebaseerd op uw verbruik. Hierin weegt de complexiteit van het formulier mee maar ook het aantal verzendingen. We berekenen dit automatisch in de vorm van credits.
Maandelijks wordt het abonnement afgeschreven van het tegoed in uw bedrijfsaccount. Indien uw tegoed niet toereikend is ontvangt u een bericht.

0-10 credits = € 20
10-25 credits = € 30
26-50 credits = € 40
51-80 credits = € 50
81-120 credits = € 60
121-180 credits = € 80
181-250 credits = € 100
bij meerdere formulieren en/of meer dan 250 credits, prijs in overleg.

note

Inform serviceportaal (€ 0)

Inbegrepen in het abonnement is het gebruik van het portaal. Van daaruit kunt u ook de communicatie met een bouwer laten plaatsvinden en de zeggenschap over de app beheren.

Verder kunt u vanuit het portaal het verbruik inzien, zelf de gebruikers beheren en toewijzen wie toegang heeft tot welk formulier, etc.

In het portaal wordt ook uw budget bij gehouden. Hoeveel tegoed heeft u nog en hoe lang kunt u hiermee nog vooruit bij het huidige verbruik.
Credits verlopen nooit en worden op klantniveau aangeschaft dus niet per formulier. Indien credits op dreigen te raken ontvangt u van ons een melding.

Input

google

Google spreadsheet ( € 0)

Heeft u informatie die 'live' binnen de App gebruikt moet worden dan kan dat. Denk aan een materiaallijst, projectlijst, etc. Neem contact op om te weten hoe.

Google spreadsheet is ook uitermate geschikt om 'live' data uit te wisselen. Er zijn geen bijkomende kosten alleen zullen de bouwkosten iets hoger zijn.

excelll

MS Excel (v.a. € 0)

Zit de data in Excel online? Dan kunt u ook de data 'live' te delen. Maar denk eraan... Deel alleen de data die relevant is en niet uw gehele boekhouding!

Heeft u de data in een Exceldocument zitten dan kunnen we deze eenmalig inlezen, wat gratis is. Of middels onze pushtool beschikbaar maken in Inform.

json

Webservices json ( € 0)

Heeft u uw informatie in een ander systeem zitten zoals een website of een webapplicatie maak dan gebruik van onze webservice-mogelijkheden!

Zo kunnen wij middels json-berichten uw data 'live'naar de app toe halen uit elk systeem zonder dat dit meerkosten met zich mee brengt.

Output

image

PDF (v.a. € 0)

Een PDF genereren wij standaard en is gratis. Echter maken wij wel mee dat er eisen gesteld worden aan de lay out.
We spreken dan wel over maatwerk.

Maatwerk aan een PDF dient in html te gebeuren. Indien er veel eisen zijn kan dit een tijdrovende klus blijken te zijn. Uiteraard mag u dit ook zelf verzorgen.

word

MS Word (v.a. € 700)

Een Worddocument genereren kost meer dan een PDF. Er is sprake van een initieel bedrag van € 700 waar de maakkosten nog bijkomen.

Grote voordeel is dat het op maat maken weer aanzienlijk goedkoper kan. Zelfs gratis als u het gewenste Word-template kunt aanleveren.

excel

MS Excel (€ 0)

Indien u de registraties (ook) als Excel-bestand wilt hebben dan kan dat. Elke registratie is een regel waarbij de registraties genummerd zijn.

U kunt hiervoor naar ons portaal gaan en daarin de Excelsheet downloaden.
De standaard is gratis. Aanpassen en de Excel gepusht krijgen zijn meerwerk.

Integratie

IMG (2)

SDK of API (€ 0)

Aan het gebruik van onze SDK of API zijn geen kosten verbonden. In de (rest)API ondersteunen we Swagger. Bezoek de pagina integratie voor meer informatie over de werking en de links.

Indien u ondersteuning wenst van onze programmeurs kunt u telefonisch contact met ons opnemen of dit laten weten middels het contactformulier.

logos

Uw boekhoudprogramma?

Werkt u met een boekhoudprogramma waarin data zit die u wilt gebruiken binnen de App? Dan wel dat u de resultaten hiernaar weggeschreven wilt zien...informeer naar de mogelijkheden!

Wij werken met diverse partijen samen maar sommige leveranciers hebben verschillende pakketten en/of versies. Zorg dat je weet waar het om gaat!

synthesis

Uw branchepakket?

Wij werken graag samen met de leveranciers van branchepakketten. Integratie is vaak een lastig onderwerp, de technische mogelijkheden zijn er!

We hebben nog niet de beschikking over een volledige koppeling met Syntess Atrium. We kunnen wel data inlezen maar niet wegschrijven.

Management informatie (BI)

image (14)

Abonnement (v.a. € 20)

Aangezien alle informatie veilig in onze database opgeslagen is kunnen we deze desgewenst ook op een mooie manier presenteren. Of u het nu management-informatie of Business Intelligence noemt het komt op hetzelfde neer.

Om de data veilig te ontsluiten heeft elke klant zijn eigen BI-omgeving. Klinkt misschien bewerkelijk en duur maar omdat de omgeving schaalbaar is is de pricing ook naar verbruik. Kosten zijn eenmalig en in abonnementsvorm

image (13)

Dashboard (€ op maat)

U bepaalt zelf welke cijfers te zien zijn in uw dashboard. Of u het nu met een duur woord KPI's (knelpunt prestatie indicatoren) noemt of gewoon zegt ik wil de omzet per dag kunnen zien of iets heel anders, het kan!

Mocht het zo zijn dat er bepaalde data bij ons nog ontbreekt om de gewenste KPI's te tonen is dat geen probleem. Wij ontsluiten desgewenst ook andere bronnen en doen, bij multiple sources, ook aan datawarehousing.

sheetaa

Rapportage (€ op maat)

Naast het leveren van een dashboard is het mogelijk om dezelfde grafische weergaven van managementinformatie te publiceren in vorm van documenten welke u op uw beurt weer kunt delen met anderen.

Wij werken met PowerBI van Microsoft waardoor er sprake is van een abonnementsstructuur. Afhankelijk van uw wensen zullen we de kosten hiervan met u bespreken.
Wij maken het makkelijker voor u!

Extra systemen

image (16)

Instructie systeem (€ 0)

Standaard leveren we het instructie systeem mee. Hiermee kunt u app-gebruikers bijvoorbeeld herinneren aan openstaande werkbonnen. Maar deze ook voor hen klaarzetten!

Om de data veilig te ontsluiten heeft elke klant zijn eigen BI-omgeving. Klinkt misschien bewerkelijk en duur maar omdat de omgeving schaalbaar is is de pricing ook naar verbruik. Kosten zijn eenmalig en in abonnementsvorm

image (15)

Factuursysteem (€ op maat)

Omdat de informatie uit de app vaak nodig is voor het maken van facturen is er een vervolgsysteem beschikbaar. Met het factuursysteem kunt u snel en gemakkelijk uw facturatie verzorgen.

In het factuursysteem kunt u goed zien wat wel/niet gefactureerd is. Ook kunt u betalingen bijhouden, crediteringen, herinneringen of aanmaningen maken.

image (10)

Maatwerksysteem (€ op maat)

We bouwen de maatwerksystemen vaak zelf. Echter als het maatwerk te specialistisch wordt en nadere bedrijfs- en/of branchekennis vereist is werken we ook met gespecialiseerde partners.

Voordeel is dat onze partners al wel bekend zijn met onze tooling en u daardoor verzekerd bent van een veilige data-overdracht.

Vraag een vrijblijvend prototype aan