Kan het ook wat goedkoper?

Verbaasd het u ook dat maatwerksoftware zo duur is, ook al is uw wens nog zo eenvoudig. Waar ligt dat toch aan? Kan het ook anders? Hoe krijgt Informapp dat voor elkaar?

Afbeelding1

Communicatie verloopt vaak nog via het watervalmodel waarbij veel functionaliteit over veel schijven terecht komt bij een programmeur die maandenlang met één grote missie wordt opgesloten. Eenmaal opgeleverd komen de ideeën los maar is het herschrijven duur.

Zet je een programmeur gelijk naast een gebruiker zul je zien dat de kosten en tevredenheid stukken positiever zullen uitpakken. Daarom zijn agile methodieken, zoals scrum, RUP, XP momenteel erg populair. Step by step worden de belangrijkste verbeteringen gelijk getest en in gebruik genomen.

Hoe doen wij dit bij Informapp?

Simpel, wij laten u doorlopend meekijken naar het ontwikkeltraject van uw app. U kunt de wijzigingen live volgen en direct feedback leveren. Bij ons bent u dus de regisseur en levert u een waardevolle bijdrage.

image (24)

Gratis prototype!

Omdat we snappen dat zien wat je koopt ook prettiger is bij de aanschaf van software, bieden wij u een gratis prototype aan. Probeer het uit middels de link https://www.informapp.nl/prototype-aanvragen

Meer weten?

Andere toepassingen

image

Bekijk ook eens:

→ Input
→ Output
→ Integratie
→ Managementinformatie
→ Serviceportaal
→ Instructie
→ Maatwerk

Share this story: