Processen

Enquêteren

Heeft u binnenkort een enquête af te nemen? Dan kunt u met ons veel kanten op!

Een link naar een anoniem formulier is door iedereen en overal te openen. Grote voordeel van een digitaal formulier is dat je ze intelligent kunt maken. Zo kunt u met minder vragen meer informatie verzamelen. Ander voordeel is dat u direct over de resultaten beschikt.

Stuurt u enquêteurs de weg op zult u willen weten wie welke enquêtes heeft afgenomen. Dan is het goed om te kiezen voor een App waarop ingelogd wordt. De App werkt dan ook zonder verbinding. In alle gevallen kunnen we u ook helpen om uw data goed te verwerken en/of direct te vertalen in management-informatie. Leg uw vraagstuk gerust aan ons voor.

Instrueren

Wilt u medewerkers instructies meegeven op een bepaalde klus? Of ter raadpleging bij een bepaalde foutmelding of apparaat-type? Dat kan! U kunt er voor kiezen om instructies met iedereen te delen of juist 1 persoon een werkopdracht te sturen waarbij hij of zij dan een pushnotificatie ontvangt.

Informatie terug...

Wilt u informatie terug over welke werkzaamheden zijn gedaan of wat iemand heeft aangetroffen? Ook dat kan met hetzelfde formulier. U bepaalt bij ons de inhoud van uw App! Om zeker te weten dat iemand het protocol volgt kunnen we ook de vervolgstappen onzichtbaar maken.


Factureren of offreren

In beide gevallen is de kern het vastleggen van werkzaamheden en/of gebruikte materialen. U kunt er zelfs voor kiezen om hetzelfde formulier hiervoor te gebruiken en pas aan het einde met de klant te bepalen of hij een offerte wil of hetgeen vastgelegd in opdracht wil geven. De mogelijkheden die we hierbij bieden zijn te over. We kunnen materiaallijsten, uw klantenbestand of uw tariefsoorten in de App beschikbaar stellen. Daarnaast zijn er pull down menu's, selectiemenu's en kunnen we tussendoor alles optellen en/of berekenen!


Inspecteren

Inspecteurs zijn vakmensen die niet beperkt willen worden door techniek. Oftewel alle mogelijkheden om een goede vastlegging te doen moet voor handen zijn! Een digitaal formulier met camerafunctie, tekenveld en zoveel subregistraties als men maar wil!

Notities van elke detail!

Bij een inspectie is het veelal noodzakelijk om gerichte aantekeningen te kunnen maken op een tekening of op een foto. Met Inform kan dat! U kunt een foto maken of een afbeelding gebruiken en hierop aantekeningen maken.